Aliņš un meitenes
Sveicināti cienītie tautieši.
Vakar iegāzu ribās 10 Brūža nefiltrētos alus un gribēju iet ar meitenēm lustēties. Bet tad izrādījās, ka tagad taču esot mājsēde .... !
Ko lai vīrietis šajā laikā lai dara ? Kā lai tiek pie meitenēm ?
Un alus arī dikt švaks palics i ! Šodien dikt dedzina māgu pēc tā Brūž brūvējuma !
Komentāri (17)
Pēc desmit aliem?Vai tad PIRMS nevarēja padomāt,ka sievišķi vajadzēs?
Tad vajag varbūt pasūtīt internetā .
https://www.kupidonsplus.lv/lv/lelles.html
Margriet i vells?
Brūža nav baigi labs ališ, ka es tev sak, veco zēn! Ņem kād maktenīt no augstāk plaukt! Užavnieks i labs, ja nav saskābs susls. Brālis vai tērvetes! Es sak! Labs ališ!
būtu ar jaunu džeku iedzēris labu konjaku, tad nebūtu tagad jāžēlojas., jo mēs sievietes visas esam čūskas, tikai indes sastāvs mums atšķirīgs.
Paldies cienīg tautiešiem par dikt noderīg ieteikumiem.
Šodien ta likš ribās to Brāļ aliņ - skatīs kā ta būs. Užavnieks makten dārgs palics i ! Maks ātri plāns paliek no šī.
Bet dām būs kāda jāsalūko laikam laicīg - lell man nederēs un puik arī ne.
Labāk ar dām griezt danc pa māj.
Man ieteikšan but tād-uz Aliņ uzņemt pa virss kād Trīskārtig Odekolōn oder Kosmētisk Špirkt.Bus būt lētak.
Un to Sievišķ bus ģeldig nofraktet laicig.Le zinat.
Ko Tu man tur par glupīb sūt ?
Man ar potenc viss pa pirmo. Ciec kā miec.
Paņem pāris Brāļ aliņ un kādu pupain mamzel un lustē līdz rīt gaism.
nu ta velns, ko krāmējas ar tiem čurūdeņiem. Paņem kārtīgu mantu, tjipa 1,0 vai 0,7. Izkausi, būs prieks un lustes. TIKAI. No rīta gan, varētu būt bēdīgāk, bet varētu arī nebūt... Vot!
Priekš tam ir radīt gumijs mamm(piepūšam) - pretī nerunā, klausās visā ko stāsti, šamps vajadzīgs, ja pašam garšo. Ja procesā maini orientāciju -var
apgriezt ar iekšām uz āru, un gatavs džeks. Ja ir baigi nenogurdināms, tad gan vajag turēt pa ķērienam gumijas ielāpus un līmi.
Šķaidītu spirtu vajag brūķēt.Cenas ziņā neko daudz neatšķiras no veikala alus.
Ja tu aliņ i sapļumpejies,ta jau vecens a nav vajadzigs.Tikai doma pa viņam.Jo, pēc pamatig daudzum aluā pļumpešan činguls i domats priekš smidzinašan,neviss borkašan:)
Kā- nav vaidzigs vecens?
Kā nu kuram.
Tik reizem ir tā,ka borkat var stundam,bet pabeigt nekādig nevar.Sievišķam gan prieks ,bet tu pats ir pārmocjes.
Reku.ka tu i pa daudz samaucs,ta tu nav ne P..ējs,ne Karognesejs,un ritig nestāv,tapēc aliņ labak nedzer,koniš,vo tā i mant,ta ka miets stāv:)
Pie cepures man zieds, un p.... s ciets kā miets!
Pelīt kundz pa Baron kung laikam dzied ....
Vakar uzlēj uz karstām oglēm brendij Bonaparte. Dikt smeķīg mant bij, un kopā ar Brāļ aliņ aizgāja tik ātr kā bērn uz skol.
Pel Junkuren kundz.
To mant,ko Jūs nosaukt pa Miet,Jūs varet tig sajust iekš sev.Le zinat.