Jaunas ēdināšanas iestādes
Annas ielā, kur kādreiz senos laikos bija Don Basil, Ventiņkrogs...kaut kāds BigBiteBurger, ja nemaldos.
Un Saules ielā, kur kādreiz bija Jaumpilsēta un Hotspot, būs Dumplings. Prieks, ka šajos grūtajos laikos kāds riskē un ver vaļā ko jaunu.
Komentāri (13)
lai jau izdodas,bet neticu vai pilsēta kurā ir tik maz iedzīvotāji
vispār ir iespējams attīstīt kādu biznesu.
Jo biznesu pamatā ir iedzīvotāju plūsma un to iekškapitāls
Bez to visu ir tikai vienīgi bankrots...
Te ar ideju un patriotisma jūtām vien nepietiek
Visu ēdināšanas lielākais klupšanas akmens ir dārgie ēdieni
Nepietiks kad uztaisīt ēdienu no dārgas karbonādes ar frī kartupeļiem un tagad gaidīs kad lietas ies no rokas.
vajaga arī lēto galu, maizītes,salātiņus suuliņas.
Bet mēs jau gribam piķi grābt liekšķerēm
Negribam čakarēties ar to mazumiņu
Nu apgāziet trauklupatu kad tā atkal gvelž muļķības
Parādi man kādu Ventspils ēdināšanas iestādes saimniekos, kuri dzīvo kā nieres taukos?
Tā kā tu no ēdināšanas daudz nesaproti, kā zināms, tā cena rodas no visiem nodokļiem, kas jāmaksā. Ēdiena cena ir tāda, kāda šobrīd ir nodokļu politika Latvijā.
Bet ir arī, kas ir aiztaisīts...
Centrā, pretī Drogām, Echo vai kā tur saucās...
Varam taisīt derības cik ilgi šie te uzņēmumi noturēsies virs ūdens ar vai bez citu palīdzības. Klimpu ēstuves īpašniekam, piemēram, nodokļu parāds 33 204 EUR. Tiesa gan par 27 300 + EUR ir lēmums par labprātīgu izpildi. Tas, ka kaut ko dara, protams nav slikti, bet ir jādara kvalitatīvi, lai klients vēlētos apmeklēt iestādi vēl un vēl. Bet palasot atsauksmes mati celtos stāvus, ja to būtu! Otrs- ir 21 gadsimts, bet daži V-pils ēdinātāji nav sapratuši, ka ēdienkartes būtu vēlams ievietot arī internetā. Lai nav tā, ka zvanot no Makašāniem uz vienu Ventspils ēdinātavu, pietiekami redzamu un slavenu, tika saņemta atbilde :"Ja FB nav, tad nav. Jābrauc pie mums un jāskatās." Tā persona pat nezināja vai tā ēdienkarte kaut kur pieejama publiski. Puspasaulē, ja menu nav pieejams onlainā, tad sazinoties vismaz piedāvā atsūtīt, bet nekā. Tā barotava palika bez 8 ēstgribētājiem.
Kādam "pašnāvniekam" ir jābūt, lai rastos ideja Ventspilī uzsākt biznesu, īpaši ēdināšanas? Paskaitiet, cik pedējos gados šādas iestādes ir aizvērušās. Lielākā problēma ir mizlīgais cilvēku trūkums un naudas taupīšana. Protams, veiksmi uzņēmējiem.
Ir, kas turas virs ūdens, kā saka...bet citi saprot, ka nav vērts un aiztaisa ciet.
Paskat kā Pasiekstes vējdzirnavās māk saimniekot. Būvē ēku pēc ēkas un ne jau pa lēto.
Nez kur ir tas veiksmes noslāpums. Ne jau ar to krogu un izmitināšanu šādu piķi var nopelnīt.
Nu pēc mājiņu noslodzes neizskatās, ka tas bizness baigi ietu..
Tur jau pa virsu visam šim pasākumam ir būvniecības firma, kas apgroza naudu. Ne jau krogs.
Jaunu ēstuvi jau var uztaisīt, tikai vajag augstu līmeni, ar kuru te ir pagrūti. Jaunas vēsmas pilsētā ir vajadzīgas, lai pārējie arī sarosītos nevis sēdētu komfortā. Kad pēdējo reiz Skroderis ko pamainījis ēdienkartē? Vieni un tie paši ēdieni visu laiku.
Hot Spor arī aizvēries, žēl.
Jā. Tikko redzēju ierakstu. Tā diemžēl notiek...
Šis biznesa lauks ir ļoti smags. Tāpēc jau ēdinātāji cīnās, lai būtu 12% PVN