Šādā forumā,kurš ir kā dieva dāvana,garlaicīgi nevar būt.
+2
-3
ventasbalss.lv18.12.2018, 09:15:56
Teiksim vienu reizi un vairs neatkārtosim - nto tēmu uzsākšana citu lietotāju aizskaršanai un lamāšanās provocēšana tajās nav pieņemama! Ar klusumu tas var beigties ne vienam vien lietotājam! Paldies par sapratni!
+4
-7
Spītniece18.12.2018, 09:29:02
Ar kādu klusumu,ar apbedīšanas firmu?
+2
-4
Barons18.12.2018, 12:21:09
Es tur neir bijs iesaistits. Un gānities pa Internett nau brīv.Le zinat.
+1
-2
Nif nifs18.12.2018, 09:30:25
Nav jau jēga ko rakstīt, reti kurš vairs sakarīgi komentē.
+3
-6
Spītniece18.12.2018, 10:07:28
Nif Nifs,ko tu gribi te tādu īpašu izlasīt?Ko tu sakarīgu gribi no tautas dzirdēt?Padomā par abu līmeņu vēlēšanu rezultātiem (tikai tā kārtīgi padomā) un sapratīsi,kāda mēs esam tauta kopumā.Nu un attiecīgi komentāri forumos ir tādi kādi esam paši.Man personīgi ir jautri.Vai tad nav jautri,kā uzvelkas Mikess?Arī Kurzemnieks ar saviem savārstījumiem liek ironiski pasmaidīt.Līdz galam neizprastais arcus ir interesanta personība,lai gan reizēm kaitina.Un tā tālāk. Priecīgus tev svētkus.
+1
-1
Nif nifs18.12.2018, 21:12:20
Es neko negribu un negaidu. Tu "paraudāji", ka kluss vakars un citi nekomentē. Uzrakstīju savas domas par to. Un viss.
+6
-2
arcus18.12.2018, 12:08:52
Ko tu neizproti? Atšķirībā no tevis un dažiem citiem, piedalos tikai tēmās no kurām kaut ko saprotu, neesmu izteicis nevienu rupju vārdu, neesmu nevienu apvainojis u.t.t.
+1
-2
Mikss18.12.2018, 12:58:02
Precīzi,jo ja nezinātu atbildes tēmās tad kāda jēga tur diskutēt vai tēlot ka kaut ko zin un ieteikt aplami pie reizes citiem kā to dara daži.
+1
-5
Barons18.12.2018, 12:22:45
Man ir domat,ka arcus kung/kundz ir būt lembergist. Cit Pretenzij neir.
0
0
arcus19.12.2018, 09:22:16
Ko tavā izpratnē nozīmē lembergists?
0
0
dzives_butiba18.12.2018, 12:33:19
Paši raksta un paši lamājās----
0
-1
Spītniece18.12.2018, 21:18:22
Nu ja,bet tāda jau ir dzīves būtība.
+1
0
Ina Vekmane18.12.2018, 12:41:03
Daļa tautiešu nezin likumdošanu un ,,iebrauc auzās,,. ;))
0
-1
Spītniece18.12.2018, 21:17:40
Ko nezin,likumus vai likumdošanu?Kas kam ko tur dod?Un ja tik tiešām ir likumdošana,tad kāpēc nav likumņemšana.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (16)
Spītniec garlaicīg?
Šādā forumā,kurš ir kā dieva dāvana,garlaicīgi nevar būt.
Teiksim vienu reizi un vairs neatkārtosim - nto tēmu uzsākšana citu lietotāju aizskaršanai un lamāšanās provocēšana tajās nav pieņemama! Ar klusumu tas var beigties ne vienam vien lietotājam!
Paldies par sapratni!
Ar kādu klusumu,ar apbedīšanas firmu?
Es tur neir bijs iesaistits.
Un gānities pa Internett nau brīv.Le zinat.
Nav jau jēga ko rakstīt, reti kurš vairs sakarīgi komentē.
Nif Nifs,ko tu gribi te tādu īpašu izlasīt?Ko tu sakarīgu gribi no tautas dzirdēt?Padomā par abu līmeņu vēlēšanu rezultātiem (tikai tā kārtīgi padomā) un sapratīsi,kāda mēs esam tauta kopumā.Nu un attiecīgi komentāri forumos ir tādi kādi esam paši.Man personīgi ir jautri.Vai tad nav jautri,kā uzvelkas Mikess?Arī Kurzemnieks ar saviem savārstījumiem liek ironiski pasmaidīt.Līdz galam neizprastais arcus ir interesanta personība,lai gan reizēm kaitina.Un tā tālāk.
Priecīgus tev svētkus.
Es neko negribu un negaidu. Tu "paraudāji", ka kluss vakars un citi nekomentē. Uzrakstīju savas domas par to. Un viss.
Ko tu neizproti? Atšķirībā no tevis un dažiem citiem, piedalos tikai tēmās no kurām kaut ko saprotu, neesmu izteicis nevienu rupju vārdu, neesmu nevienu apvainojis u.t.t.
Precīzi,jo ja nezinātu atbildes tēmās tad kāda jēga tur diskutēt vai tēlot ka kaut ko zin un ieteikt aplami pie reizes citiem kā to dara daži.
Man ir domat,ka arcus kung/kundz ir būt lembergist.
Cit Pretenzij neir.
Ko tavā izpratnē nozīmē lembergists?
Paši raksta un paši lamājās----
Nu ja,bet tāda jau ir dzīves būtība.
Daļa tautiešu nezin likumdošanu un ,,iebrauc auzās,,.
;))
Ko nezin,likumus vai likumdošanu?Kas kam ko tur dod?Un ja tik tiešām ir likumdošana,tad kāpēc nav likumņemšana.