svētku balle KC
Vakar kultūras centrā notika svētku balle. Vai tiešām nevarēja sameklēt normālus muzikantus ? Nenormāls troksnis, nekvalitatīva aparatūra., dziesmas "izkropļotas ", deju ritms nesaprotams. Agrāk kaut ko tādu nesastapu pat dziļos laukos. Bet tagad svētku balle -Pilsētā ar rītdienu !!!! Kauns !
Komentāri (16)
Esmu dziļi vīlies tādā kultūras pasākumā !
Muzikantu vārdus studijā!!!
Jā jā,arcus,pierādījumus un tikai pierādījumus.Vādus studijā,uzvārdus arī,un vēlams arī personas kodus.Varbūt adreses arī gribi,parazīt?
Protams, ka pierādījumus!!! Ja ir bijuši tik slikti muzikanti, jāzina kuri tie ir!!! Ne tā???
Kauns par šādu pasākumu ko nācās apmeklēt!
Es, nez... par gaumi laikam nestrīdas. Man bija radinieki, teica tikai atzinīgus vārdus.
Gaumes ir dažādas, piekritīšu.
Ja kādu interesē mans viedoklis ... repertuārs - interesants, izpildījums - vēlmes pārsniedz iespējas. Bet ... viņi ir jauni, un viss vēl priekšā. Protams žēl, ka kādam tika sabojātas noskaņas svētku ballē.
Organizatoriem vajadzētu būt atbildīgākiem mākslinieku izvēlē, īpaši jau tik nozīmīgā svētku reizē.
Organizatora vārdus studijā!
Nesaprotami, kāpēc pasākumos ansambļi atskaņo nenormāli skaļu mūziku. Kas ir pateicis, jo skaļāk jo labāk? Dārdoņā nevar ne sarunāties, ne atpūsties. Ar laiku vajadzēs ausis ārstēt izpildītājiem. :D
šausmas .. :) Pirmkārt jau kas par blici spēlēja? Otrkārt nu visiem jau neizdabāt arī.Kas vienam tīk citiem ne ;)
Visnegatīvākie cilvēki uz zemes ir atrodami tikai Ventspilī un nekur citur Lv.
Nebija nekāda vaina.Ja nav jāklausas Prāta vētra,tad ir labi.
Varbūt nākošreiz vajadzētu uzlikt eiropas hitu radio jums nepateicīgajiem suņiem,lai varbūt beigtu gaudot visu laiku?
Toties BALTIKĀ BIJA ĻOTI LABI- SPĒLĒJA MĀRIS LEMBERS, DZIEDĀJA UN MĒS IZDEJOJĀMIES NO SIRDS, Pie galdiņiem uzēdām , iedzērām.
Kultūras centrs atpaliek...!
Ventspils Kultūras centrā nakts balles tiek rīkotas 6 reizes gadā, kā arī Gadu mijas Balle. Rīkojot šīs balles, Kultūras centrs izvēlas dažādus muzikantus, lai uzrunātu vairākas mērķauditorijas. Tā kā balles apmeklētāju skaits ir diezgan liels, arī viedokļi par balles muzikantiem dalās. Ņemot vērā augstāk minēto kritiku, atvainojamies balles apmeklētājiem un turpmāk cītīgāk izvērtēsim sadarbību ar muzikālajām apvienībām.