U-20 hokeja spēles
Man liekas ka vēl vakar uz U-20 pārbaudes spēlēm hokejā , kas norisināsies Ventspils ledus hallē , afišā bija redzams , ka spēlēm nav piemērota ieejas maksa ! Šodien jau viss ir mainījies ! Kapēc tă ?
Man liekas ka vēl vakar uz U-20 pārbaudes spēlēm hokejā , kas norisināsies Ventspils ledus hallē , afišā bija redzams , ka spēlēm nav piemērota ieejas maksa ! Šodien jau viss ir mainījies ! Kapēc tă ?
Komentāri (13)
Tas ir tāpēc,lai tu mierīgi gulētu zvaigžņotajās Ventspils naktīs,un nesistu pieri pret iebūvēto guļamtelpas skapi,dēļ kādu stūbeņu baru.
Kāds rīt vakarā ejot uz pirmo vakara spēli noteikti būs pārsteigts par tādu faktu ! Tā nav forši :(
Nav jau žēl tos 3eur , bet informāciju vajadzēja laicīgi precizēt ! Ne tā ?
Ventspils. Sen bija laiks pierast. Diemžēl.
Neiešu, man hoķis pofig.
Uz afišu ir skaidri un gaiši uzrakstīts kur var atrast informāciju par biļetēm.
Sarmīt ! Skaidri un gaiši neesi sapratusi vai izlasījusi Tēmu !
Turnīru organizē Latvijas Hokeja federācija un biļešu cenas uz Latvijas izlases spēlēm noteiktas pieaugušajiem EUR 3, pensionāriem un studentiem EUR 2, bērniem līdz 16 gadu vecumam un invalīdiem EUR 1. Pārējās spēlēs ieeja bez maksas.
Cik tipiski šejienei - nopelnīt vien uz pašu cilvēku rēķina...
Precizē - kas ir šejiene?
Nezini, kas ir šejiene?
V e n t s p i l s
Plašākā nozīmē -
L a t v i j a.
Loģika vienkārša - ja vietējie ies, tad ies uz LV izlases spēlēm, tātad ar tām jānopelna.
Vietējās Ventas 2002 spēles ir bez maksas, šo turnīru rīko LHF, kas arī izdomāja prasīt biļetes. Vakar apmeklējums nemaz nebija slikts ar visu to.
Apmeklējums nebija slikts ceturtdienas spēlē un piektdienas spēlē ! 350 un 302 skatītāju nav slikti ! Viss jau tā ok , bet tas ir hokejs nevis daiļslidošana ! Hokejistus ir jaatbalsta ! Pie mums laikam vēl tas ir jaapgūst , jo tâdu klusumu reti kur dzirdēsi ! Cerams ka šodien būs labāk !