Jaunie autobusi
Reisam bija agrāk ziņa, par to, ka šajā gadā būs jaunie elektro busi. Vai tie jau ir pilsētas ielās? Viņus var/varēs kā atšķirt no esošajiem autobusiem?
Reisam bija agrāk ziņa, par to, ka šajā gadā būs jaunie elektro busi. Vai tie jau ir pilsētas ielās? Viņus var/varēs kā atšķirt no esošajiem autobusiem?
Komentāri (13)
Aizej apskaties. VR rīt atbildēs, plkst 15 vairs neviens neatbildēs. Un vajag pašai agrāk celties un laicīgi ietroļļot ;)
Un kāpēc gan būtu vajadzīgs tos atšķirt no esošajiem?Braukšanas maksa tak tāda pati?
Jo mani interesē kā tie izskatīsies! arī uz ielas pievēršu uzmanību elektroautomašīnām, jo tā tomēr ir, vai vismaz būtu jābūt mūsu nākotnei.
Nesen vienā no TV rādīja tieši par šo tēmu kur vienā no auto darbnīcām (Rīgā) pēc Ventspils pašvaldības pasūtījuma tad arī top 'VR'' mazie pilsētas elektro autobusiņi.
Viņus te pat Latvijā taisa? Forši!!!
Nezinu kā autobusi, bet elektro velosipēdi man nepatīk. Brauc klusi, ātri un pa ietvi. Man tie liekas bīstami.
Nu autobusi jau točīt pa ietvi nebrauks!
Ja autobusi arī brauc klusi, tad man , kā velobraucēju nepatiks, ka es nedzirdu, kas notiek aizmugurē.
Pielavīsies nemanot:)
Pašlaik globālās pandēmijas dēļ ir kavēta autobusu uzlādes iekārtu piegāde.
Plānots, ka elektroautobusi sāks pasažieru pārvadāšanu aprīlī.
Elektroautobusiem būs atšķirības pazīmes. Par to precīzāk informēsim.
Nevar no Ķīnas atvest štekeri, ko spraust rozetē?
Neredzi, ka kuģis Suecas kanālā iestrēdzis? Vai jauna Suecas krīze briest?
Kas lācītim vēderā?