Skrejritenis ābelē.
Zili brīnumi, bet ābelē Pils ielā atrodas balts skrejritenis ābolu parkā. Varbūt kāds to var nocelt un paņemt? Izskatās, kā nokritis no debesīm. Nav līdzīgs dronam, tomēr iesaka tam netuvoties. Skrejritenis var potenciāli kādam trāpīt pa galvu, Dievs pasarg!
Komentāri (9)
Skrejritenim ir atradies īpašnieks. Ābele ir atbrīvota. Ideja interesanta: turēt riteni augstu debesīs ābeles zaros!
Būtu interesanta ideja tos daikus uz kokiem arī audzēt.
Īpašnieks rīkojās atbildīgi. Atbildīgi arī savāca. Bija šķitis, ka ābelē vai ķirsī ir drošāk atstāt pa nakti.
Žetons par attapību! Ābelē noteikti drošāk kā pie mūsu policijas ēkas :))
ATBILDE NOBODY: Turpat blakus atrodas valsts policijas ēka. Viss tika paveikts ļoti atbildīgi Ābolu parkā. Atbildīga attapība. Jā, žetons. Ir tā.
Indras kundzei. Es zinu, ka tas ir tieši pārdesmit metru no policijas ēkas, :)
Jūsu atbilde nebija nepieciešama.
Nobody! Vai Jūs no policijas?
Tāds secinājums no kurienes? Tāpēc, ka es zinu kur atrodas Pils ielas ābele un kur atrodas V policijas ēka?
Tā ir publiski pieejama informācija, pietiek iedarbināt loģiku un iepriekšzināmos faktus.
"Mans vārds ir Šerloks. Šerloks Holmss, misjē." :))
Nobody! Tas bija jautājums nevis secinājums! Jā, Ābolu Parks patiešām atrodas Pils ielā. Tur nav pat jābūt Šerlokam Holmsam, lai "atkostu" patiesību! Un svarīgākais ir atrast to Vienīgo Ābeli!