Stepans Bandera Ukraiņu varonis , kas cīnījās par Ukrainas brīvību , nepadevās Vācijai , tika ieslodzīts koncentrācijas nometnē , viņa divi brāļi ar vācieši nogalināja . Pašu Banderu novāca čekisti , un CCCP pasludināja ukraiņu brīvības cīnītājus par benderaviešiem , un turpina vēl tagad ...
+2
-9
Fly01.01.2024, 19:30:39
Beidz lietos smagās narkotikas un murgot idiņ.
+9
-2
Kondrāds Karlovičs01.01.2024, 21:29:50
Stop , Rekur ir krievu pasaules cienītājs , kas izceļās ar plānprātību
+2
-7
Fly02.01.2024, 11:47:36
Tā nu i sanācis, ka tieši tu esi tas plānprātiņš šinī forumā)))
+1
-7
A77702.01.2024, 11:56:36
Hey,invalids. Dod man ludzu savu adresi :)
+6
-1
Covid 19-24.ventspils.lv02.01.2024, 12:47:19
https://www.youtube.com/watch?v=vt8xXkIU47I
+8
-2
Kondrāds Karlovičs02.01.2024, 12:54:13
STOP un A777 krievu pasaules russofašisti , nav ko atbildēt , lamājās
0
-6
Fly02.01.2024, 17:41:16
Liecies mierā vecā tupele, tu pats te visus , kas nav ar tevi vienās domās nodirs, tāpēc nebrīnies ka bumerangs atgriežās.
+1
-6
Trauklupata02.01.2024, 13:50:32
Kurš tad nezin tādu ziņu kad karlovica kungs ir plānprātīgs idiots. Pērtiķis ar granātu zilupes mežos . Lai dzīvo idiņi
+8
-1
Kondrāds Karlovičs02.01.2024, 14:45:38
Tārps pamodies , vēl viens krievu pasaules cienītājs , russofašists , slims gan miesā un prātā , nav ko atbildēt lamājās..
+1
-6
Trauklupata02.01.2024, 16:56:24
Tu gadījumā neesi Žirinovska,domu gājējs Tas bija arī tāds pats bļauris kāds esi tu karlovica kungs. Nedod Dievs kāds domāja ne tā kā Žirinovskis tā ķērca ka skaties kad zobus neizspļauj
+7
0
Kondrāds Karlovičs02.01.2024, 18:40:00
Tārps , es uzrakstīju Stepans Bandera vēsturi , kāds Žirinovskis , laikam tavā draugs kas gribēja Baltijas valstīs iznīcināt ,krievu pasaules cienītājs .
0
-4
Trauklupata03.01.2024, 14:05:47
Karlovica kungs Es bļin neesmu Krievijas federācijas cienītājs Bet mēs esam Eiropā no 2004 gada Tātad te jau sen bija jābūt Beļģijas,nīderlandes,vācijas līmenim Dzīves līmenim,darba līmenim. Ko nevar sakopt mazu teritoriju,ja labi spļauj var pārspļaut. Ko nevar sakopt. Kāds te sakars ar zilupes mežiem un Krievijas mīlēšanu. Ja visas pasaules valstīs ir attīstība tad tadai ir jābūt arī latvijā,neesam nekādi aborigēni kokos sakāpuši. Ko nav man taisnība Darbu vietu nav,visur spēlē blats,( ko vēl krievu laiku princips) Algas nemaksā,toties izmaksas virs Eiropas videjā. Ko visiem acīs iepūsta migla??? Visi internetā blauj lai Krievija sakarto savu iekšējo dzīvi un pēc tam māca citus dzīvot??? Acko mēs jau tādi paši,mums viss un visur plīst pa vīlēm,cilvēki mūk no dzimtenes kā žurkas,bet mēs visiem mācām kā ir jādzīvo. Nonsens
+5
0
Kondrāds Karlovičs03.01.2024, 14:36:44
Tārps , paši gribēja , es nē tādu valdību , tāpēc Molotova kokteiļi , citādāk nekas nemainīsies , jo viņi tur augšā nebaidās no tautas
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (14)
Stepans Bandera Ukraiņu varonis , kas cīnījās par Ukrainas brīvību , nepadevās Vācijai , tika ieslodzīts koncentrācijas nometnē , viņa divi brāļi ar vācieši nogalināja . Pašu Banderu novāca čekisti , un CCCP pasludināja ukraiņu brīvības cīnītājus par benderaviešiem , un turpina vēl tagad ...
Beidz lietos smagās narkotikas un murgot idiņ.
Stop , Rekur ir krievu pasaules cienītājs , kas izceļās ar plānprātību
Tā nu i sanācis, ka tieši tu esi tas plānprātiņš
šinī forumā)))
Hey,invalids. Dod man ludzu savu adresi :)
https://www.youtube.com/watch?v=vt8xXkIU47I
STOP un A777 krievu pasaules russofašisti , nav ko atbildēt , lamājās
Liecies mierā vecā tupele, tu pats te visus , kas nav ar tevi vienās domās nodirs, tāpēc nebrīnies ka bumerangs atgriežās.
Kurš tad nezin tādu ziņu kad karlovica kungs ir plānprātīgs idiots.
Pērtiķis ar granātu zilupes mežos .
Lai dzīvo idiņi
Tārps pamodies , vēl viens krievu pasaules cienītājs , russofašists , slims gan miesā un prātā , nav ko atbildēt lamājās..
Tu gadījumā neesi
Žirinovska,domu gājējs
Tas bija arī tāds pats bļauris kāds esi tu karlovica kungs.
Nedod Dievs kāds domāja ne tā kā Žirinovskis tā ķērca ka skaties kad zobus neizspļauj
Tārps , es uzrakstīju Stepans Bandera vēsturi , kāds Žirinovskis , laikam tavā draugs kas gribēja Baltijas valstīs iznīcināt ,krievu pasaules cienītājs .
Karlovica kungs
Es bļin neesmu Krievijas federācijas cienītājs
Bet mēs esam Eiropā no 2004 gada
Tātad te jau sen bija jābūt
Beļģijas,nīderlandes,vācijas līmenim
Dzīves līmenim,darba līmenim.
Ko nevar sakopt mazu teritoriju,ja labi spļauj var pārspļaut.
Ko nevar sakopt.
Kāds te sakars ar zilupes mežiem un Krievijas mīlēšanu.
Ja visas pasaules valstīs ir attīstība tad tadai ir jābūt arī latvijā,neesam nekādi aborigēni kokos sakāpuši.
Ko nav man taisnība
Darbu vietu nav,visur spēlē blats,( ko vēl krievu laiku princips)
Algas nemaksā,toties izmaksas virs Eiropas videjā.
Ko visiem acīs iepūsta migla???
Visi internetā blauj lai Krievija sakarto savu iekšējo dzīvi un pēc tam māca citus dzīvot???
Acko mēs jau tādi paši,mums viss un visur plīst pa vīlēm,cilvēki mūk no dzimtenes kā žurkas,bet mēs visiem mācām kā ir jādzīvo.
Nonsens
Tārps , paši gribēja , es nē tādu valdību , tāpēc Molotova kokteiļi , citādāk nekas nemainīsies , jo viņi tur augšā nebaidās no tautas