Latvijas jaunais gads sāksies ar 3 miljardu Euro aizņēmumu , laimīgu jauno gadu tauta ..
+2
-3
Trauklupata22.11.2023, 16:40:12
Valsts neviss grimst parādos Tā grimst visās jomās kādas nāk tikai prātā... Nauda nav tikai jātērē Valstij ir jāmācās to arī nopelnīt....savādās bus game over
+4
-1
Kondrāds Karlovičs22.11.2023, 17:52:03
Valsts neko neražo Tārps , bet dzīvo no nodokļiem , no tautas nodokļiem, bet tauta 10 gadu laikā ātros kreditos paņēmuši 1 miljarda eiro ...
0
-5
Trauklupata25.11.2023, 17:52:48
Kā tad būs ??? Vāksies vienreiz uz savu zilupi?? Kājām iesi,vai varbūt mīsies ar savu veco dranduļa riteni,kurš tāds pats izļurkājies kads ir saimnieks. Es tev ieteiktu ņemt slotu un lidot projām uz dzimteni uz zilupes mīļajiem mežiem
+5
-1
Kondrāds Karlovičs25.11.2023, 19:52:27
Tārps izceļās ar krievisku domāšanu , ja pašam slikti , tad kāpēc citiem labi , man ir karbona ritenis ...partizān
0
-4
Trauklupata26.11.2023, 20:21:10
Kā tad iet ar to mīšanos uz zilupi??? Līdz popei jau esi ticis??? Skaties kad minoties pats nepārvērties par karbona izstradajumu
+5
-1
Kondrāds Karlovičs27.11.2023, 04:16:46
Tur ir tava dzimtene, partizān , ko tu te atpēries , ko tu meklē pilsēta pie jūras , te nav Zilupe ...
+1
-2
Soross27.11.2023, 23:37:50
Pareizi! Valsts grimst parādos, jo no tā nopelnu arī Es kā jūsu valsts obligāciju turētājs!
+1
-1
Kondrāds Karlovičs29.11.2023, 08:12:34
Nežīds Soross raksta muļķības, jo ir dažādas valsts obligācijas , konkrēti kādas .....
+5
0
Heinrich29.11.2023, 11:44:59
Tas,kurš te raksta zem žīda Ģerģa Švarca pseidonīma,varbūt tiešām ir nežīds,iespējams,lemberga "galma rakstnieks" Liepiņš...
0
0
Piciš.30.11.2023, 20:21:51
Ei nu.... Kādi parādi? No Jaunā laika Kr. K. tik lido )))
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (11)
Latvijas jaunais gads sāksies ar 3 miljardu Euro aizņēmumu , laimīgu jauno gadu tauta ..
Valsts neviss grimst parādos
Tā grimst visās jomās kādas nāk tikai prātā...
Nauda nav tikai jātērē
Valstij ir jāmācās to arī nopelnīt....savādās bus game over
Valsts neko neražo Tārps , bet dzīvo no nodokļiem , no tautas nodokļiem, bet tauta 10 gadu laikā ātros kreditos paņēmuši 1 miljarda eiro ...
Kā tad būs ???
Vāksies vienreiz uz savu zilupi??
Kājām iesi,vai varbūt mīsies ar savu veco dranduļa riteni,kurš tāds pats izļurkājies kads ir saimnieks.
Es tev ieteiktu ņemt slotu un lidot projām uz dzimteni uz zilupes mīļajiem mežiem
Tārps izceļās ar krievisku domāšanu , ja pašam slikti , tad kāpēc citiem labi , man ir karbona ritenis ...partizān
Kā tad iet ar to mīšanos uz zilupi???
Līdz popei jau esi ticis???
Skaties kad minoties pats nepārvērties par karbona izstradajumu
Tur ir tava dzimtene, partizān , ko tu te atpēries , ko tu meklē pilsēta pie jūras , te nav Zilupe ...
Pareizi! Valsts grimst parādos, jo no tā nopelnu arī Es kā jūsu valsts obligāciju turētājs!
Nežīds Soross raksta muļķības, jo ir dažādas valsts obligācijas , konkrēti kādas .....
Tas,kurš te raksta zem žīda Ģerģa Švarca pseidonīma,varbūt tiešām ir nežīds,iespējams,lemberga "galma rakstnieks" Liepiņš...
Ei nu.... Kādi parādi? No Jaunā laika Kr. K. tik lido )))