Hamas palicis viens , Ēģipte slēgusi robežu , nav vairs kur bēgt....
+2
-6
Kondrāds Karlovičs11.10.2023, 16:38:08
Hamas nogriezis galvas žīdu bērniem , ieslodzīti dzelzs būri , sit .....tie mežoņi saņēma pa velti no Izraēlas ūdeni un elektrību, neko neražo , saņem naudu no ES , arī no Latvijas ....taisa bumbas , rok tuneļus , saņem no Krievijas militārās tehnikas, kura nav nosodījusi terorismu un Krievijas žurnālisti ir sajūsma par teroristu veiksmīgo operāciju zālē
+7
-2
Viktors +11.10.2023, 16:54:32
Žīdu propagandas triks par tiem žīdēniem.Te cits viedoklis.Kur patiesība?Kaut kur pa vidam? https://kavkazcenter.com/russ/content/2023/10/11/121907/otrezannye-golovy-40-evrejskikh-mladentsev.shtml
+4
-4
Fly11.10.2023, 17:49:27
Tu takš nesen pļūtiji, ka ziņa, par to, ka Izraēla taisās badā nonāvēt ap 2000000 palestīniešu ir Krievijas propoganda :D
+2
-4
Kondrāds Karlovičs11.10.2023, 18:44:49
STOP, jā to pļūtīja Krievijas TV , tagad to teica Izraēlas aizsardzības ministrs , kas pieteica cīņu ar mežoņiem
+2
-3
Fly11.10.2023, 22:35:23
Sanāk, ka " Krievijas propogandai "bij taisnība :D
+2
-2
Fly12.10.2023, 09:35:50
" mežoņi " , cik saprotu ir tie, kuriem savulaik ar ANO palīdzību atņēma dzimto zemi?
+1
-7
Kondrāds Karlovičs11.10.2023, 18:46:53
Arājs skatās Krievijas kontentus , īstais vecis , kur vākt informāciju....
+4
-3
Kurzemnieks - 11.10.2023, 20:46:04
Es arī gūstu informāciju no kavkazcenter.com.Un tā vietne nebūt nav Moskovijai draudzīga,taisni otrādi!
+2
-7
Kondrāds Karlovičs11.10.2023, 19:37:55
Pardon Arāj , domāts Viktoram , ja skaties Krievijas kontentus , noņem Latvijas simbolu , un uzliec sirpi un āmuru ....
+2
-3
Kondrāds Karlovičs12.10.2023, 07:41:26
Viktoram Arājam . Kavkaz centr , kad viņu dibināja bija brīvs kanāls , tad viņu aizliedza Krievijā un aizmuka uz Zviedriju . Tur jau bija Krievijas specdienestu produkts , kas ir vēl tagad . Neticu Navaļnijam , Nevzorovam , kas tagad ir Ukrainā, Doždj , vis kas nāk no Krievijas ir specdienestu produkts . 40 žīdu bērni ar nogrieztām galvām ir izdomājums Kremlī , jo tādi bērni ir bijuši , bet cik , vēl nav apkopota informācija ...man iformācija nāk no turienes , no cilvēka , nevis no interneta pakalpojumu
+2
-2
Kondrāds Karlovičs12.10.2023, 10:46:25
Teroristi mežoņi Hamas , pasludinājuši 13 oktobri par vispasaules žīdu grautiņu dienu ....
+4
-1
Barons (Freiherr von ...)12.10.2023, 11:32:47
Kondrad Karlowitz kung. Ja,ja,tō ir akurāt ka Kristallnacht iekš Vāczem,tas gan bij senak-1938.gad. Aber te varet katers paust sav Viedokl.Tik nedrīkst,ka neatnāk ciemos Čekist,jeb tagad tō saukt pa Drōšib Dienest.
+2
-4
Kondrāds Karlovičs12.10.2023, 11:43:12
Baron , man informācija no turienes , aizmirsu , vēl bija Heisbola teroristi par grautiņiem
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (14)
Hamas palicis viens , Ēģipte slēgusi robežu , nav vairs kur bēgt....
Hamas nogriezis galvas žīdu bērniem , ieslodzīti dzelzs būri , sit .....tie mežoņi saņēma pa velti no Izraēlas ūdeni un elektrību, neko neražo , saņem naudu no ES , arī no Latvijas ....taisa bumbas , rok tuneļus , saņem no Krievijas militārās tehnikas, kura nav nosodījusi terorismu un Krievijas žurnālisti ir sajūsma par teroristu veiksmīgo operāciju zālē
Žīdu propagandas triks par tiem žīdēniem.Te cits viedoklis.Kur patiesība?Kaut kur pa vidam?
https://kavkazcenter.com/russ/content/2023/10/11/121907/otrezannye-golovy-40-evrejskikh-mladentsev.shtml
Tu takš nesen pļūtiji, ka ziņa, par to, ka Izraēla taisās badā nonāvēt ap 2000000 palestīniešu ir Krievijas propoganda :D
STOP, jā to pļūtīja Krievijas TV , tagad to teica Izraēlas aizsardzības ministrs , kas pieteica cīņu ar mežoņiem
Sanāk, ka " Krievijas propogandai "bij taisnība :D
" mežoņi " , cik saprotu ir tie, kuriem savulaik ar ANO palīdzību atņēma dzimto zemi?
Arājs skatās Krievijas kontentus , īstais vecis , kur vākt informāciju....
Es arī gūstu informāciju no kavkazcenter.com.Un tā vietne nebūt nav Moskovijai draudzīga,taisni otrādi!
Pardon Arāj , domāts Viktoram , ja skaties Krievijas kontentus , noņem Latvijas simbolu , un uzliec sirpi un āmuru ....
Viktoram Arājam . Kavkaz centr , kad viņu dibināja bija brīvs kanāls , tad viņu aizliedza Krievijā un aizmuka uz Zviedriju . Tur jau bija Krievijas specdienestu produkts , kas ir vēl tagad . Neticu Navaļnijam , Nevzorovam , kas tagad ir Ukrainā, Doždj , vis kas nāk no Krievijas ir specdienestu produkts . 40 žīdu bērni ar nogrieztām galvām ir izdomājums Kremlī , jo tādi bērni ir bijuši , bet cik , vēl nav apkopota informācija ...man iformācija nāk no turienes , no cilvēka , nevis no interneta pakalpojumu
Teroristi mežoņi Hamas , pasludinājuši 13 oktobri par vispasaules žīdu grautiņu dienu ....
Kondrad Karlowitz kung.
Ja,ja,tō ir akurāt ka Kristallnacht iekš Vāczem,tas gan bij senak-1938.gad.
Aber te varet katers paust sav Viedokl.Tik nedrīkst,ka neatnāk ciemos Čekist,jeb tagad tō saukt pa Drōšib Dienest.
Baron , man informācija no turienes , aizmirsu , vēl bija Heisbola teroristi par grautiņiem