STOP, Irānā mainīsies režīms un būs , kā līdz 1978 gadam , kad pie varas nācā mežoņi , bet Krievija izjuks daudzās valstīs un būs pilsoņu karš , kad nosprāgs Putins ....
+2
-4
Fly10.10.2023, 14:24:42
Jā jau pats Kondrāts tā saka, tad noteikti tā arī būs:D
+1
-2
Trauklupata10.10.2023, 14:27:15
Jūs jau zināt kad visi kuri domā savadak nekka konrāds ir Krievijas propaganda
+1
-2
Fly10.10.2023, 15:45:09
Tā tas te ir.
+5
-2
+Arājs 1488/210.10.2023, 14:55:00
https://kavkazcenter.com/russ/content/2023/10/10/121904/raschelovechivanie-palestintsev-i-massovoe-ubijstvo-zhenschin-i-detej.shtml Jenkiji,gan laikam atbalsta "izraēlu".Saprotama lieta,jo žīdiem pieder lielum lielā daļa no visas pasaules bagātībām...
+2
-2
Vadims Kevrelis10.10.2023, 15:06:31
Ja par ISR tad Latvijas ziņu portālos informācija parasti ir sakasīta un skopa. Es šajā sakarā izvēlos TV ''RAIN''live, Novosti Israel krievu valodā kur pa lielam tiek pieaicināti konkrētās situācijas pārzinātāji.
"Fašists",ja kas,nav lamuvārds.Tas apzīmē piederību pie kādas politiskas partijas savulaik Itālijā.Tikai krieveļi lamājoties to vārdu lieto vietā un nevietā. Un ,jā,vai ir daudz iemeslu mīlēt žīdus?
+2
-2
Kondrāds Karlovičs10.10.2023, 18:28:28
Ko tad tu uztraucies , tev mežoņi arābi , necilvēki ir foršāki par žīdiem , jo arābi , musulmaņi pilna ES , Zviedrijā , Norvēģijā ......mēs esam viņiem neticīgie , čirks ar tuteni pa rīkli mums ...
0
-5
Vadims Kevrelis10.10.2023, 18:51:33
Covid19-23.ventspils .lv: Katrai situācijai t.sk sportam, politikai, mākslai ,izklaidei u.t.t. ir savi TV kanāli, avīzes un citi informācijas avoti, jācer ka tavs koments nav domāts personīgi man.
+2
-3
Kondrāds Karlovičs10.10.2023, 19:04:30
Un jā , vai ir daudz iemeslu mīlēt žīdus .....tātad mežoņi tev labāk patīk , un tas domāts tev ...
Viktor , galvas nogrieztas žīdu bērniem, citus iespundē dzelzs būrī , citus sit , nošauti daudz ārzemnieki.....tie mežoņi saņēma elektroenerģiju, ūdeni pa velti no Izraēlas, neko neražoja , jo saņēma naudu no ES , arī no Latvijas , raka tuneļus , taisīja bumbas un saņēma militāru palīdzību no Krievijas, kura nav nosodījusi teroristus, jo Krievijas žurnālisti izsaka sajūsmu par teroristu panākumiem...
Komentāri (37)
STOP, Irānā mainīsies režīms un būs , kā līdz 1978 gadam , kad pie varas nācā mežoņi , bet Krievija izjuks daudzās valstīs un būs pilsoņu karš , kad nosprāgs Putins ....
Jā jau pats Kondrāts tā saka, tad noteikti tā arī būs:D
Jūs jau zināt kad visi kuri domā savadak nekka konrāds ir Krievijas propaganda
Tā tas te ir.
https://kavkazcenter.com/russ/content/2023/10/10/121904/raschelovechivanie-palestintsev-i-massovoe-ubijstvo-zhenschin-i-detej.shtml
Jenkiji,gan laikam atbalsta "izraēlu".Saprotama lieta,jo žīdiem pieder lielum lielā daļa no visas pasaules bagātībām...
Ja par ISR tad Latvijas ziņu portālos informācija parasti ir sakasīta un skopa. Es šajā sakarā izvēlos TV ''RAIN''live, Novosti Israel krievu valodā kur pa lielam tiek pieaicināti konkrētās situācijas pārzinātāji.
Cik daudz žīdu draugu saradies,taisni brīnums!
Fašistels uzradies , patīk , kā židus , civiliedzīvotājus nogalina mežoņi ...
"Fašists",ja kas,nav lamuvārds.Tas apzīmē piederību pie kādas politiskas partijas savulaik Itālijā.Tikai krieveļi lamājoties to vārdu lieto vietā un nevietā.
Un ,jā,vai ir daudz iemeslu mīlēt žīdus?
Ko tad tu uztraucies , tev mežoņi arābi , necilvēki ir foršāki par žīdiem , jo arābi , musulmaņi pilna ES , Zviedrijā , Norvēģijā ......mēs esam viņiem neticīgie , čirks ar tuteni pa rīkli mums ...
Covid19-23.ventspils .lv: Katrai situācijai t.sk sportam, politikai, mākslai ,izklaidei u.t.t. ir savi TV kanāli, avīzes un citi informācijas avoti, jācer ka tavs koments nav domāts personīgi man.
Un jā , vai ir daudz iemeslu mīlēt žīdus .....tātad mežoņi tev labāk patīk , un tas domāts tev ...
https://kavkazcenter.com/russ/content/2023/10/11/121907/otrezannye-golovy-40-evrejskikh-mladentsev.shtml
Viktor , galvas nogrieztas žīdu bērniem, citus iespundē dzelzs būrī , citus sit , nošauti daudz ārzemnieki.....tie mežoņi saņēma elektroenerģiju, ūdeni pa velti no Izraēlas, neko neražoja , jo saņēma naudu no ES , arī no Latvijas , raka tuneļus , taisīja bumbas un saņēma militāru palīdzību no Krievijas, kura nav nosodījusi teroristus, jo Krievijas žurnālisti izsaka sajūsmu par teroristu panākumiem...