Kārtējais nekaunības kalngals
Savā laikā varēja iegādāties gāzes ieročus,kuri skaitījās tikai un vienīgi pašaizsardzības ierīces.
Cilvēki sapirkās,iztērēja savus līdzekļus,un es domāju ka ne mazus līdzeklus,iztērējot.
Kādu laiku atpakaļ tika paziņots,ka esot jāriģestrē valsts policijā.Nu labi to es vēl varētu saprast,kaut kādu reģistru vajadzētu.Es arī esmu viens no tiem,kuram ir gāzes ierocis
Tagad atnāk man papīrītis ka vajagot visus tādus pašus dokumentus kādi ir vajadzīgi lai iegādātos kaujas ieroci.
Jūs ko tiešām esat sajukuši prātā???
Tad jau drīz lai mājās varētu turēt dakšiņu,būs vajadzīga atļauja,jo var savainoties.
Protams uztaisīja reģistru paskatījās cik to ir daudz,un izlēma.Ev klau veči bet to ir baigi daudz,te varēs forši uzvārīties
Komentāri (14)
Biju aizgājis,man paziņoja ka jākārto nēsāšanas sertifikātu,un glabāšanas sertifikātu.
Ja nē viņs ir jānodod,jāatdod policijā.
Jautājums:Tā ir mana privātā manta,kura ir iegādāta par manu naudu.Kurš kompensēs tos līdzekļus par ko tas tika iegādāts.Ne jūs pirkāt ne kā.
Protams atradīsies gudrīši kuriem būs viena atbilde un tā ira bēēē,un mēē jo ir viens liels aitu bars.Un man nekur nav jābrauc,es esmu valsts pilsonis
Riebekli ! Ja tev mājās būtu , vai ir šķūnītī smuka gumijas draudzene, kur tad tu ietu un paziņotu kam ?
Tev,jo pats esi debīls,butu ko jāt
Riebekli! Tu laikam bijis stukačš čekistiem , jo esi rupš pionērs !
Iedomājies cik aizvainoti bija vergturi kuri sapirka vergus un pēkšņi nācās viņus visus atlais brīvībā.
Tagad arī vēl ir vergturu laiki???
Vai arī: bija zemniekam zeme un bija jāatdod kolhozam.
Un tev laikam ir vēl kolhozu laiki,vai varbūt budžu laiki,un pie varas laikam vēl valda Staļins
Visiem kuri šeit sēž
Kriksai
Martai
Pilsētai
Konrādam
Visiem lai ko un kādu stulbumu valdība nepieņemtu
Viss ir pieņemami un apmierināti.
Laikam patīk kad jūs jāj kā tadus āžus
Riebekli ! Dīvana eksperts skaidro par likumiem, valdību un āžiem !
Pilsēta un Kriska.
Ja valdība teiks lai bikses velk nost un velk sev uz galvas,tad tā arī darīs,jo valdība liek.
Un kā patrioti tā arī staigās
Riebekli ! Laikam tev ir biksēs kaut kas iekritis , un atkal valdība vainīga !
Kāpēc tik uzvilktam cilvēkam vispār ir nepieciešams iegādāties gāzes pistoli?
Nu tev es nedotu pat rokās karoti