Murgs,mikriņi un autobusi
Sakiet lūdzu līdz cikiem vakarā strādā veikali?????
Sakiet lūdzu kā cilvēkiem pēc veikalu slēgšanas tik no pilsētas uz Pārventā un otrādi mājās.Ne jau visiem ir savas automašīnas.
Apsardzes paliek cik es zinu veikalos līdz 22:30.Kā viņiem tik līdz savām mājām???? Ar kājām??? Pamēģiniet varbūt paši.
Nu Dominik,un Marta P.Dirsu laizītāji,pamēģiniet pastaigāties,jo jums jau tas būs viss normāli....Ha suņam jāsmejas nevar sakārtot mazu pilsētiņu tikai 10 kvadrāt kilometru lielā platībā.
Komentāri (11)
Pilsēta ar Rītdienu!
Kurā suņa pakaļā viņa ir ielīdusi
Ielas slidenas
Trotuāri nekaisīti,slideni
Mikriņi,vakaros pēc 22:00 beidz kursēt.
Sakiet lūdzu cikkos tie beidza kursēt pod savienības laikos???
Ja pilsēta ar rītdienu,tas nozīmē ka šeit ir tāda sakārtotība kāda nav nekur citur!!!!!Ne tā idiotu bars
Eu tu muļķais cilvēk. Eij ieskrien sienā lai pie saprāta tiec atpakaļ.
Kas Jums nodorījis tik sliktu lai visas šīs glupības varētu iedomāties rakstīt.
Šausmas.
Jā nebrauciet ar savu auto.Ārā slīd.Ooooo jā ziemā uznākusi stihija.Parādījies ledus
pedejie mikriņi iziet no abiem galiem plkst 22.20 darba dienas un svētku un brīvdienas 22.10,pec šo laika parasti vispār nav pasažieru vienig brauka pa retam kād iereibuš neadekvāti jaunieši kuriem vakara netīk neko darīt ka gulēt mikriņos.
Pilsēta ar rītdienu nozīmē, ka viss būs rīt, tagad nav nekā, kas ir nesaprotams? :)
un nav tik lielpilsēt ka nekur nevar ar kājam tikt,galu galā ir ari takši.
A ko Tu mani piemin???Ar Ventspils reisu nav gan viss kārtībā - ar kartēm nevar norēķināties terminālī pa braucienu,kā Eiropā. Eksperimentālais reiss parādīja ka vēlu cilvēki nebrauc,bet ir dienas ka brauc,tad gan jadomā kā tikt uz to pašu Pilteni.
VR autobusos var norēķināties ar karti.
Kāpēc Tu domā ka viss normāli?Ka izsaku savu viedokli,kurš nesakrīt ar Tavējo,tad kādam laizu d... Es pa taisno uz iestādēm rakstu ,bet Tu bļauj forumā..
dominik uz pilteni iet autobusi un special priekš tevi nakts autobusu pec izklaidem tev neviens nepasūtis,katru darba dienu pec 9 vakara iet piltenieks kas piltene ir 22.00
Vispār es nedzīvoju Piltenē,man darba kolēģi dzīvo un viņi runā.