Varbūt izejam no skapja?
Jautājums: vai nevienam no foruma dalībniekiem nav ienācis prātā satikties "aci pret aci"? Tas nenozīmē - kaut kā izrēķināties... Man tiešām visi mīļi! Muldēt ir viens, bet varbūt visi kopā varam kaut vienu koku iestādīt1?
Jautājums: vai nevienam no foruma dalībniekiem nav ienācis prātā satikties "aci pret aci"? Tas nenozīmē - kaut kā izrēķināties... Man tiešām visi mīļi! Muldēt ir viens, bet varbūt visi kopā varam kaut vienu koku iestādīt1?
Komentāri (12)
Mēs taču katrs esam interesants, katrs ar savu viedokli. Neesam ienaidnieki, kaut arī mūsu domas atšķiras. Tas ir normāli un tā tam jābūt. Man būtu ļoti interesanti satikt Riebekli, Vivitu, Kalēju, Anitu, Kurzemnieku un , protams, arī citus.
Kurzemnieku?
Uzsēdināt beidzot?
Grupņiks skan labi...
G11 kundz.
To varet provet.
Es varet pedāvat sav muiž pa tikšanos viet.
Kamērt vel silt Laik,iekš to Park ir smuk beņķiš,kur pasēdet,iedzert Užavniek vai ko stiprakUn Vill izmest ar varet,jo nevien Milicij tur neir.
Un uzdziedat kād varen smukk Dziesm."Die Fahne hoch" oder "Volga,Volga,Mutter Volga"?
Baron kungs,bet es ,riebeklis,nedzeru šmigu vispār.
Riebekl kung.
To ir skād,bet nekas.
Vai nepīpot ar?
Ja pīpo,es varet uzcienat ar papiross "Belomor-kanal" un ar pašš audzet Pīp Tabak.No šo gad Raž.le zinat,pirmas Lapps.
Gan jo Baronkungem būs kād zapcūdeņ ar ietaist.
Skaisti ir tikai gaidīšanas svētki.
Vot, vot! Žetons par komentu
Jau kaut kad senāk Enkurparkā sarunājām tikšanos Es tur norunātajā laikā biju, bet tā ar nevienu nesatiku. Personāži gan bija citi, bet tas bija sen, un tā nebija taisnība...laikam
:D
Rez jau tēmas par Ilonu un nozagto gurķu burku dalībnieki nolēma satikties. Vai tik ne Brīvdabas muzejā? Laikam tomēr neviens neaizgāja. Atgādiniet, ja kāds atceras precīzāk.