Bakalaura darbs par pārtikas iepirkšanu internetā
Labvakar, Ventspilnieki!
Esmu Rīgas Ekonomikas augstskolas studente (arī ventspilniece) un veidoju bakalaura darbu par pārtikas produktu iepirkšanu internetā, un man ļoti noderētu arī ventspilnieku viedoklis. Aptaujas aizpildīšana prasīs 5-7 min Jūsu laika.
Aptaujas dalībniekiem tiek dota iespēja piedalīties 25 eiro dāvanu kartes izlozē no pārtikas internetveikala nuko.lv.
Saite uz aptauju : https://sserigaedu.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_4YLaam6BQnk5fV3?fbclid=IwAR0uOpWG528rFknP7HCoKgqldfwfEEaOFSzBlrSe_hmwlOqdoFw3dJLXdIQ
Paldies jau iepriekš!
Komentāri (6)
Te, manuprāt tādas iespējas nemaz nav, tikai galvaspilsētā.
Paskatījos to Nuko. Padārgi tomēr. Kas naudu var neskaitīt, droši vien ērti. Pastaigājot pa veikaliem, var nopirkt par zemākām cenām to pašu. Un pie reizes esi izkustējies.
Ieteiktu šo info likt FB, lai būtu pētījuma apjoms.Vienai sabiedrības daļai invalīdziem, jaunām māmiņām, attālām apdzīvotām vietām, tas var būt risinājums.Piem. UK lilās veikalu ķēdes to izmanto, bet , ja prātīgi plāno akciju produktus, un iespējas apstaigāt stundas laikā 3-4 veikalus, tad internetā varbūt var pirkt tādas lietas lielos iepakojumos, kas nebojājas, un smagi atnest no veikala.
Man tieši radās jautājums - augšā, piemēram uz 5.stāvu arī uznes?
Nif nif - kāds 5.stāvs,ja dzīvo salmu būdā?
Man radinieki kā krustmāteiflorencei, pilīs dzīvo. Tā, lūk.