2.Adventes joks ar Vpils MUNICIPĀLĀS POL.iesaisti!
INBOX.LV iepazinos ar interesantu,pie bieza auto stūres sēdošu džeku.Ar ciema kukuli dodos ciemos.Pagatavoju vakariņas-šis uzcienā ar GRANTIŅU+Ābolu sulu..a džekam ta zobu mutē nav..tik vecas,,pilsdrupas,,..šis stāsta,ka dikti labi dzīvo ŠANHAJĀ un ir automehs uz MOLA.Šis sāk sūdzēties par dzīvi,sievietēm...rāda,,DRAUGOS,,savus bezrezultatīvos meklējumus.ES ŅIRDZU.Šis jau pālī,apvainojas-zvana draugiem-it kā sūdzas,dzirdu tik,,TĀ JAU IR AR TĀM SIEVIETĒM,,
Mazgāju traukus virtuvē,zvans pie durvīm,ienāk divi simpātiski MUNICIPĀLĀS POLIC.puiši..es ņirdzu,puiši nesaprot,kas notiek?
Jautā,kurš sauca?ŠIS ČIPENDEILS atbild;,,ES saucu,es viņu zinu,jūs tik savāciet viņu,Jā ir mans ciemiņš,es tak nezināju,ka viņa ir stulba un neadekvāta.,, Muņiki;,,Ko tad jūs TAXI neizsaucāt,bet mūs.Vai jūs zinat,ka jums būs BRĪDINĀJUMS PAR VILTUS IZSAUKUMU? ;)),,
Ienāk dzīvoklī otrs puisis(MP) un saka:,,Viņam nav pase.Par dzīvošanu bez pases jums būs SODS!,, ;))
ŽIGALO izdveš:,,Tas nekas-tik savāciet viņu!,
Komentāri (8)
Kāda ir šī stāsta morāle?
"Neattīstītu dzīvības formu vairošanās mēģinājumi", jeb, "Ina meklējumos".
Jāpiekrīt šašlikam.Un zinot,cik slima ir sabiedrība,tad jāsecina ka tādas Inas ir baigi daudz.
To ir falš liet.Le zinat.
ko tu Ina ar šo stāstu gribēji panākt? iznest cauri municipālo policiju un pastāstīt kādi viņi ir reālajā dzīvē ne tikkai darbā
Vienkārši pirmie literārie mēģinājumi... Bet vispār varētu iznākt tīri smieklīga epizode kādā komēdijā
SandraH, un kas esat Jūs reālajā dzīvē?:)
Sasapņojusies par princi! Tēlo čaklo saimnieci,pat traukus mazgā,laikam vienīgais labums no viņas.Kāpēc nepaliela sevi,cik neatvairāma,saimnieciska un varbūt pat nevainīga