Varbūt krustmāte florence varētu savējo limuzīnu iznomāt. Pati jau vairāk pa slimnīcām dzīvājas.
+4
0
v30.10.2018, 20:04:40
Viss var uzzinat preti lielveikala mego lielaja prospekta blakus viesnicai dzintarjura
+2
-10
krustmateflorence31.10.2018, 12:31:09
Vienam ,otram šeit forumā paskaidrošu ,ja nevar neko loģisku uzrakstīt ,tad nav ko te VB -forumā pa tukšo murgot.
Man limuzīns ir ,un to es nevienam neizīrēju. Ja kādam vajaga,tad uzvaniet uz 1188.
+4
0
yolo03.11.2018, 12:38:55
Tev nav limuzīna. Tev ir tikai limuzīna logs, caur kuru tu vēro pasauli
+1
-2
Edvīns31.10.2018, 18:36:46
Ja nopietni, tad ~2m3, un cena patreiz 5.38 EUR/m3 (ar PVN).
+8
-3
Ivars Jansons01.11.2018, 19:58:56
Kad tiks organizēta Ventspils iedzīvotāju vizināšana ar Domes limuzīniem? Cik naudiņas Dome jau ir izmetusi par tiem diviem limuzīniem, to ekspluatāciju, cik degvielas jau NOTRALLINĀTS? Vai Blumbergs un Ābelis paši pie stūres???
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (6)
Varbūt krustmāte florence varētu savējo limuzīnu iznomāt.
Pati jau vairāk pa slimnīcām dzīvājas.
Viss var uzzinat preti lielveikala mego lielaja prospekta blakus viesnicai dzintarjura
Vienam ,otram šeit forumā paskaidrošu ,ja nevar neko loģisku uzrakstīt ,tad nav ko te VB -forumā pa tukšo murgot.
Man limuzīns ir ,un to es nevienam neizīrēju.
Ja kādam vajaga,tad uzvaniet uz 1188.
Tev nav limuzīna. Tev ir tikai limuzīna logs, caur kuru tu vēro pasauli
Ja nopietni, tad ~2m3, un cena patreiz 5.38 EUR/m3 (ar PVN).
Kad tiks organizēta Ventspils iedzīvotāju vizināšana ar Domes limuzīniem? Cik naudiņas Dome jau ir izmetusi par tiem diviem limuzīniem, to ekspluatāciju, cik degvielas jau NOTRALLINĀTS? Vai Blumbergs un Ābelis paši pie stūres???