Lasīt sēnes
Gan jau Jūs daudzi esat lasījuši sludinājumus kad piedāvā darbu?Braukt uz Īriju lasīt šampinjonus?Dieva dēļ mīļie tautieši neuzķeraties uz to.Es uzķēros un aizbraucu un izbaudīju uz savas ādas ko nozīmē "verdzība 21.gs."Mani ieveda tādā bedrē kur nav nekā,ne veikala,ne pasta,ne transporta.Un jāstrādā ir no 7:00-22:00.Sešas dienas nedēļā.UZMANIETIES NO TĀDIEM PIEDĀVĀJUMIEM.
Komentāri (9)
Atbraucot mājās man bija tāds klepus ar kuru es mocījos trīs nedēļas tikpat kā es būtu pīpmanis ar stāžu kaut gan nekad nēesmu smēķējis.Stāstīja ka nepielietojot vairs ķīmijas.Tas vis ir muļķības.Ķīmiju gāž virsū ar cisternām.
???,varbūt klūdos,bet vai tas nebiji tu,kurš laiku atpakaļ te kaut ko rakstīji ka it kā braukšot uz ārzemēm?Ja tieši par sēnem,tad kā tur ir ar to strādājošo uzturēšanās laiku tajos apstalkļos,un kuri ir tie tiešie darba devēji?Cik esmu dzirdējis,tad daudzviet Eiropā (tādi darba devēji-starpnieki) ir vai nu mūsu pašu bāleliņi vai krievi un poļi,jo piemēram vācietis nevar pat iedomāties un uzdrošināties tā ņirgāties par cilvēkiem,jo viņš vienkārši nemāk būt kretīns.
Tev taisnība mūsu pašu bāleliņi.
Tad tos darba iekartotāju uzvārdus un firmas nosaukumu studijā,lai cilvēki zin,no kā piedāvājumiem jāturas pa gabalu!
Slikti nebūtu,ja viņus ievilktu te, ,,studijā,,.
Jā gan,jāsauc vārdā.
Kura firma,kurā vietā,kas ir priekšnieks!
Ja palasīsim atsauksmes un sūdzības par lv darba iekārtošanas firmām,kuras piedāvā darbu ārzemēs,tad ne tādus vien brīnumus izlasīsim,apčakarē pēc pilnas programmas!
??? jautājumzīm. man tevis nemaz nav žēl, tu esi vergs dari,ko likšu ,nāc uz kūdru raktuvēm tur tev īstā vietā!!!!!
???,šajās dienās Kurzemē tā kārtīgi līs lietus,tā ka varēsi pasēņot bez veselības bendēšanas.Būs sirdij prieks un vēderam arī.