florence,kādu apriebinošu herņu tu rij iekšā?Nu nevar cilvēks pie skaidra prāta tā murgot.
+1
0
Ens28.06.2018, 13:53:35
Dārgā krustmammiņ! Ja esi ieķemmējusi kādu lieku devu,tad nelien cilvēkos un nejauc vīriešu dzimti ar sieviešu.
0
0
Ens28.06.2018, 14:46:47
Anitai,kā transvestītam pietrūkst kas?
0
0
Anita28.06.2018, 14:51:30
Tev pietrūkst smadzeņu, kuras ir visām saprātīgām būtnēm , pat papagailis ir gudrāks par dažu labu cilvēkveidīgo.
0
-1
krustmateflorence28.06.2018, 19:07:46
Anitas k-dze,eskorta puiši brauc pie manis tikai sestdienās,un tikai viens,nevajadzētu šeit mani pataisīt pa -m,man viss ir visaugstākajā līmenī. Bet jums Anita- ieteikt atkal izgulēt dzērumu.
+1
0
snaiperis99928.06.2018, 20:23:03
Tu,florence,gribi teikt ka tev visas lietas notiek pie skaidrdra prāta?Tavi komentāri liecina par to,ka tu visu laiku esi tvanā,vai nu-ja skaidrā,tad patstāvīgas psihozes iespaidā.
Komentāri (34)
florence,kādu apriebinošu herņu tu rij iekšā?Nu nevar cilvēks pie skaidra prāta tā murgot.
Dārgā krustmammiņ! Ja esi ieķemmējusi kādu lieku devu,tad nelien cilvēkos un nejauc vīriešu dzimti ar sieviešu.
Anitai,kā transvestītam pietrūkst kas?
Tev pietrūkst smadzeņu, kuras ir visām saprātīgām būtnēm , pat papagailis ir gudrāks par dažu labu cilvēkveidīgo.
Anitas k-dze,eskorta puiši brauc pie manis tikai sestdienās,un tikai viens,nevajadzētu šeit mani pataisīt pa -m,man viss ir visaugstākajā līmenī.
Bet jums Anita- ieteikt atkal izgulēt dzērumu.
Tu,florence,gribi teikt ka tev visas lietas notiek pie skaidrdra prāta?Tavi komentāri liecina par to,ka tu visu laiku esi tvanā,vai nu-ja skaidrā,tad patstāvīgas psihozes iespaidā.