Viņi sargāja mūsu nakstmieru. Guliet mierīgi.NATO ir nomodā.
+8
-4
Puaro15.03.2018, 20:53:02
Ko var ņemties ar tiem iznīcinātājiem?Neapnīk?Padomju laikos katru dienu lidinājās,armijnieki maršēja pa ielām un armijas transporta kolonnas katru dienu braukāja,tad netraucēja,tagad viss traucē.Ejiet strādāt,nevis piržat dīvānā
+2
-5
Kabacis15.03.2018, 23:01:42
Neesmu no tiem laikiem, tādēļ neesmu to piedzīvojis. Darbs jau cauri, neuztraucies, brīvā laikā daru, ko vēlos. Bet izskatās, ka dīvānā pird Tu, jo visu ar negācijām uztver. Nepatīk tēma, neraksti, kur nu vēl atbildi. :)
+5
-6
snaiperis99916.03.2018, 05:10:23
Tātad esi no jaunās paaudzes,kurš to padomju laiku idiotismu nav redzējis.Tev paveicies,ka piedzimi,lai dzīvotu labākos laikos,jo toreiz dzīvot ,tas bija murgs. Tas ir normāli,ka ik pa laikam te palidinās kāds NATO iznīcinātājs. To Puaro neņem pa pilnu.Cilvēks,kurš kādam iesaka iet strādāt,pats diez kāds dižais strādnieks nav.
+1
0
krusttēvs vilhelms16.03.2018, 14:15:48
4 stārķi atlidoj
+6
-1
Kriska16.03.2018, 15:39:15
Puaro ,es Ventspilī kopš 1970 gada. Nekādi iznīcinātāji nelidinājās, un armiju kolonas nemaršēja. Pie Tukuma - ja, tur bija aerodroms. Jūs nav vietējais, tā izskatas
+7
-2
Pelēkais akmens16.03.2018, 17:08:59
Nu gan... Kriska,- es esmu dzimusi ventspilniece. Gan krietni agrāk par 1970.gadu. Lidinājās un kā vēl lidinājās, un maršēja armijas kolonnas pa ielām, dziedāja kopā soļojot. Bērnībā dzīvoju Aleksandra (bij.Baumaņa) ielā, vakaros viss bija labi dzirdams.
+6
-5
snaiperis99916.03.2018, 17:14:10
Jā,labi toreiz bija padomju sievietēm,tikai bieži kaprona zeķes tika saplēstas uz zaldātu uzplečiem.
0
-1
bosss17.03.2018, 07:31:52
:D
+3
-1
Antons Lavejs17.03.2018, 10:59:46
skauž ka paši nevar palidināties
+3
0
Martins xxx17.03.2018, 18:41:46
Es Ventspilī no 1981.gada bet reaktīvās lidmašīnas atceros! Par šīm divām- vismaz kaut kāda kustība virs mūsu pilsētas!
+4
-1
DaceDucite18.03.2018, 10:04:45
Nato lidmasinas lai lid8nas virs saeimas,bet ja kada uzkrititis...,velesim citus
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (12)
Viņi sargāja mūsu nakstmieru. Guliet mierīgi.NATO ir nomodā.
Ko var ņemties ar tiem iznīcinātājiem?Neapnīk?Padomju laikos katru dienu lidinājās,armijnieki maršēja pa ielām un armijas transporta kolonnas katru dienu braukāja,tad netraucēja,tagad viss traucē.Ejiet strādāt,nevis piržat dīvānā
Neesmu no tiem laikiem, tādēļ neesmu to piedzīvojis.
Darbs jau cauri, neuztraucies, brīvā laikā daru, ko vēlos.
Bet izskatās, ka dīvānā pird Tu, jo visu ar negācijām uztver.
Nepatīk tēma, neraksti, kur nu vēl atbildi. :)
Tātad esi no jaunās paaudzes,kurš to padomju laiku idiotismu nav redzējis.Tev paveicies,ka piedzimi,lai dzīvotu labākos laikos,jo toreiz dzīvot ,tas bija murgs.
Tas ir normāli,ka ik pa laikam te palidinās kāds NATO iznīcinātājs.
To Puaro neņem pa pilnu.Cilvēks,kurš kādam iesaka iet strādāt,pats diez kāds dižais strādnieks nav.
4 stārķi atlidoj
Puaro ,es Ventspilī kopš 1970 gada. Nekādi iznīcinātāji nelidinājās, un armiju kolonas nemaršēja. Pie Tukuma - ja, tur bija aerodroms. Jūs nav vietējais, tā izskatas
Nu gan... Kriska,- es esmu dzimusi ventspilniece. Gan krietni agrāk par 1970.gadu. Lidinājās un kā vēl lidinājās, un maršēja armijas kolonnas pa ielām, dziedāja kopā soļojot. Bērnībā dzīvoju Aleksandra (bij.Baumaņa) ielā, vakaros viss bija labi dzirdams.
Jā,labi toreiz bija padomju sievietēm,tikai bieži kaprona zeķes tika saplēstas uz zaldātu uzplečiem.
:D
skauž ka paši nevar palidināties
Es Ventspilī no 1981.gada bet reaktīvās lidmašīnas atceros! Par šīm divām- vismaz kaut kāda kustība virs mūsu pilsētas!
Nato lidmasinas lai lid8nas virs saeimas,bet ja kada uzkrititis...,velesim citus