8.martam ir jābūt oficiāli svētku dienai.
8. MARTU IESAKU ,KĀ OFICIĀLU SVĒTKU DIENU.
TAD NU DARBA DEVĒJI NEAIZMIRSTIET VISĀM DAIĻAJĀM BŪTNĒM PA PRĒMIJAI UN SĀRTAI ROZEI SVĒTKOS,JO BEZ MUMS SIEVIETĒM, ZEME NEGRIEŽAS AP SAVU ASI PAREIZĀ VIRZIENĀ.
Komentāri (34)
Roza Luksemburga,Klāra Cetkina un krustmatetflorence -svētā trīsvienība.
Tev,florence,trankvilizatora devu vajag palielināt,piesienot pie gultas.
Kurstmāmiņ, tak ir svētku diena, tikai bez sarkanā datuma :)
Nu kā tad tā, varoņus nemaz nesumināsim? Tad jau 23.februāris arī par brīvdienu jānosaka :D
Būs, būs florencei svētki sestajā palātā! Izsniegs lieku 2 liekas devas haloperidola un vārītu burkānu...sarīvētu!
Nu ja tu šitā,tad florences miesassargs ķers rokā arī tevi.
tā ir tā, kas draud !
SNAIPERIS-KEDA -NIF NIF- SRANSKIS-VAI ATKAL ESIET NO TVAIKA IELAS 2. IZLAISTI BRĪVĪBĀ,EJIET LABĀK DARBU MEKLĒT,NEVIS ŠEIT FORUMĀ SAVUS DEBĪLOS KOMENTĀRUS RAKSTAT
Ar ko tad mūsu komentāri debīlāki par tavējiem, koe?
Vai tā krustmāte nav no L.Paegles (tagad Filozofu) ielas 69,Jelgavas?
A ES PAŅĒM BRĪVU DIENU! Ja pats esi priekšnieks un darba devējs - un mēs brauksim atpūsties un svinēsim ..... ha .
SIEVIEŠU DIENA --LIELA SVĒTKU DIENA,UN PILSĒTAI JĀGATAVOJAS ŠIEM SVĒTKI.JĀLĪST ŠAMPĀNIEŠA LIETUM UN JĀAUG ZIEDU KALNIEM.
CERU KAD VENTSPILĪ KĀDS NORMĀLS VĪRIETIS VĒL DZĪVO?
Tu kā miljonāre laikam esi kvalitatīvu zāli savilkusies.
bet bez wiirieshiem zeme arii negriezhas uz pareizo pusi :)
23-jā braucu auto un pa radio tik daudz dāmas apsveica večus Vīriešu dienā...)
Nekas, ka 23. ir par godu Petrogradas aizstāvēšanai no vāciešiem 1918.gadā.)
Un tāpat ar Sieviešu dienu.
Vācebreju revolucionāro sieviešu dibināti svētki sieviešu solidaritātei par savām tiesībām, kurus pēc būtības varētu svinēt tikai radikālas feministes.
Bet svin veči, apdāvinot sievietes)
Lai gan 1.Maija svētki no raganu sabata arī esot cēlušies...
Paradoksi :)
izmazga siļķs uz 8 mart!
Būt par SIEVIETI IR FORŠI, JA TEVI MĪL UN CIENA.
bET TEVI KRUSTMĀTFLORENC JĀIET BRAUKT AR MARSEDES UZ KOSMOSS AR ŠAMPĀMIET UN ROZĒM!
TE VAIRUMS NERUNĀ PA TĒMU,ŠEIT VAIRUMAM IR SLIMĪGA DOMĀŠANA,JO MAKS IR TUKŠS UN BADS AR SKAUDĪBU IR JŪSU CEĻA BIEDRI,JUMS TE VAIRUMAM PATIEŠĀM IR PROBLĒMAS AR GALVU,EJIET PIE PSIHIATRA.
Varbūt ka kāds varētu aiziet pie psihiatra,bet tev nevajag iet,jo ir par vēlu.
Priekš krustmātes vispiemērotākā vieta:
http://www.aknistespns.lv/pacientiem
Es atkal svētku dienu gribu Eiropas dienu -9.maijs.(nevilkt uz provokācijām )
Jo mums ir brīvs ceļš uz eiropu,varam braukt kur acis rada,iet pāri robežai paceltu galvu.
Un šis nav ne sarkasms ,ne ironija.
Tā kā padomājiet valdības vīri par to.
Un tad nebūs provokāciju tajā dienā,bet katrs svinēs vai pieminēs ,ka nu kurai pusei labpatikas,ko grib
Un tad katrs varēs liet ,ko nu kurš var atļauties.Gulēt kur grib ,un pirkt kādus puišus tik vēlas.
Atgādinu vēlreiz,neuztveriet personiski un nemēģiniet manā komentā meklēt provokāciju.
Bet tūlīt jau katrs no šīs frāzes lobīs arā savu domu.
Paldies par uzmanību,un jauku jums šo saulaino sestdienu : - )
Tu esi intrigatore un provokatore.
Priekšpēdējais teikums tavā komentārā liecina par tavu vēlmi tik tiešām,lai kāds te kaut ko izlobītu.Varbūt ka lobīs arī,bet jebkurš normāls cilvēks zin,ka tā ir Eiropas diena Latvijā.
Tava vēlēšanās kasīties mani nepārsteidz.Tāda rakstura sievietes bija cieņā padomju Krievijā jau no 1917 gada,un dēvēja viņas par plintniecēm.
Vai es pat nebrīnos par tavu komentāru.Plintniece ?
Drīzāk jau tu esi represīvu iestāžu aizstāvis un plintnieks.
Interesanti uzzināt izkidātais PP policijas ''godigais'' policists negribētu mani pie sienas pielikt ?
Laikam jau gribētu,būtu tik tāda iespēja.Kaut gan es tā domāju,ka mēs dzīvojam tik atklāta un demokrātiskā valstī,ka mans IP jau sen ir izčekots.
Neķer kreņķi.nekas nav izčekots un neviens tevi pie sienas negrib pielikt.Par tevi (varu apgalvot) vienkārši ironiski pasmaida.Ja par stulbumu liktu pie sienas,tad pusi Latvijas vatētu nošaut.
Kļudas labojums.
Varētu nošaut
----------------------
Klau,Dzērvene,tu tik tiešām neesi sapratusi,kāpēc tie tavi vervelējumi tēmā par to cilvēku,kuram tā ķibele gadījās,ir lieki un stulbi?
Nu tur jau tā lietā,ka par mani tikai pasmējās,tāpat kā pasmējās par likumiem.Jo likumi nav visiem vienādi.Izpildvara un izpildorgāni ir ārpus likuma,mafija kura var pakļaut jebkuru,bet paši apiet likumus.
Kā tur viens tavā tēmā par krāpnieku minēja,zeme ir apala.
Tā tas ir.Piekrītu tev.
Komentēju ,atbilstoši savām spējām domāt,bet ne vienmēr tieku pareizi saprasts.Ja cenšos skaidrot savu domu,tad saņemu negatīvisma lavīnu.Esmu pie tā pieradis.teikšu atklāti-savā veidā tā pilnveidojos.
Ar lielu, resnu puķu kātu
Es sajaukšu Tev prātu!
Tik lieliska Tu esi,
Ka parāva man besi!
Krusmaeflorence!Ko Jus visu laiku piemina naudu,ja Jums tās par daudz,ziedoja kadam slimam bērnam. Sviniet svētkus kad gribiet,ko jauciet te galvu!