Es ari daudz ko zinu,bet visam ko stasta es gan neticu.no malas par kadas ligas iet runa?
+7
0
No malas20.11.2017, 08:32:12
Runa nekur nevar aiziet.Runa ir par Tevi.
+7
0
Milda Kušš20.11.2017, 11:00:57
pamuļķ
0
-8
svetais20.11.2017, 16:41:13
milda kus tu par sevi runa?
0
-8
svetais20.11.2017, 16:43:38
varat devet mani kau par mikeli vai peteri ari,bet ja vieglak devejat ari par ligu.vizmaz pie jauna varda tieku.
+8
-1
asd.20.11.2017, 18:41:04
Nu jā,katrs var apskatīties Līgu Ramolu draugos.lv
+7
0
tas pats psihopāts20.11.2017, 17:43:14
vaiiii , kādi visi sabijušies. protams,ka banda , banda jā ... haha
+1
-3
Baller20.11.2017, 21:50:00
Man ir jautājums? Par ko jūs runājiet? Par Džokeru aparātiem?
+7
0
No malas26.11.2017, 14:28:11
"22. novembrī plkst. 09:11 Ventspils novadā, Piltenes pagastā konstatēts, ka atlauzta garāžas durvju piekaramā atslēga un nozagti metāla izstrādājumi. Uzsākts kriminālprocess."
Vai atkal te nav vainojami tie paši džokeri/metālisti?
0
-4
svetais26.11.2017, 17:28:21
ka tik tu pats neesi vainigs no malsa.mekle tik kam vainu uzgrust.
0
-6
Mareks Doniņš27.11.2017, 12:06:46
Ja kaads z paziist to blogeri Gunccu pasakiet luudzu
+8
0
gunča27.11.2017, 12:32:22
Es esmu gunča,ko vajag?Vai tu esi viens no to džokeru advokātiem,kuri viņiem ir baigi daudz,bet par nožēlu neviens nav īsti gudrs,tādi paši kā tie aizstāvamie.Kas attiecas uz tevis solīto attalgojumu,tad tas nebūtu slikti,ja būtu pārliecība,ka tu tā arī attalgotu,bet diemžēl vairāk par 20 000 blusām no tevis nevar dabūt.
+2
-1
Anita27.11.2017, 13:44:21
Vai nav apnicis par tiem džokeriem te šūmēties? Tā vien liekas ,ka nav svarīgāku jautājumu ,kā kaut kādi džokeri, nu ļoti jau svarīgi visiem uzzināt viņu radu rakstus un draugu loku ,kā arī pastrādāto noziegumu uzskaitījumu. Jāprasa foruma dalībniekam ar vārdu -jaukais- kāds ir iemesls tādai interesei ?
+2
-1
Anita28.11.2017, 06:42:23
Nu ko jaukais , tu esi izvēlējies nepareizu vārdu , jauks tu noteikti neesi, rupjš gan. Man rodas iespaids ,ka savā laikā esi no tiem,nu jau slavenajiem Džokeriem, norāvies pa gurķi, vai kā citādi esi cietis no viņiem , tāpēc te forumā izcēli viņus saulītē, bet var arī būt ,ka esi tiem pietuvināts un speciāli viņus reklamē, citu variantu grūti iedomāties.Gan jau Piltenes iedzīvotāji vislabāk zin ,kas tie tādi un kādi ir viņu varoņdarbi , pārējiem Latvijas iedzīvotājiem viņi neizsaka pilnīgi neko, tā kā nav te ko ņemties ap dažām personām , vai tad nav nekā cita ,par ko diskutēt šeit forumā?
+4
-2
jaanism28.11.2017, 15:30:10
es atkārtoju vēlreiz - ja cilvēki grib, tad viņi par to diskutē, kāda tev razņica. sēdi, baro mazbērnus, un elpo mierīgi. ir daudz citas tēmas kuras potenciāli gaida tavas domas, šeit tev pietiks liet.
+2
-1
Anita29.11.2017, 05:38:32
Jaukais , vai tik Victor Def nav tevī iemiesojies , viņš arī mani regulāri pamācīja, kā dzīvot un ko domāt ?
+3
-1
jaanism29.11.2017, 12:24:50
vnk aizveries
0
-7
svetais27.11.2017, 14:16:37
dievinu cilvekus,kuri dzokerus necies. vini ir tiks jauki- vienmer doma,runa un uztraucas par viniem.
+4
0
gunča27.11.2017, 16:19:54
Nefleitē.
+1
-6
Mareks Doniņš27.11.2017, 21:00:19
ja esi tik varens tad naac ar vinniem iepaziities......za bazr atvecitis ponel padla
+4
0
gunča29.11.2017, 09:35:35
Vai tas uz tās bildes esi tu,Maskavā,Sarkanā laukumā?
+3
-2
gunča28.11.2017, 05:16:21
Nu veči,jums jau sākas tāda abpusēja laipnība,ka lieta aiziet līdz ieteikumam pasūkāt.Cilvēks sevi dēvē par jauko,kas laikam neatbilst realitātei.
nu ja var jau redzet ko tev vecaki ir iemacijusi dzive.pilnigi neko dzert pipet un sutineru lomu.tads tu ari savu dzivi nodzivosi ja tev bus lemts.
+3
0
yolo01.12.2017, 22:46:01
aizveries un bez 40eur šovakar mājās nenāc
0
-4
svetais01.12.2017, 23:06:29
Lai jau tava mate pelna prieks tev naud ka nu mak.
+2
-1
Anita02.12.2017, 05:05:34
Vispār jau tas vārds ir -SUTENERS, bet ar to izglītības līmeni ir kā ir.
+4
0
Dzērvene02.12.2017, 14:58:20
Nu izskatās,ka tas sutiners ir nācis no krievu valodas ''sutiņjor''. Un laikam cilvēks pat iedomāties nevar,ka latviski rakstāms savādāk.
0
-2
Intars Ramols24.01.2018, 19:11:20
nu veci un meitene,kas sevi var ta nosaukt. klausas ja gribat varat satikties un risinaat to jautaajumu, bet ja nesat sava dzimuma cieniigi tad nelienat kur nevarat,un ko nevarat panest. runat au va, bet vajag arii pieraadiit ti. no jums nava nekaa, mironi esat. runaat maakat tikai saitaa,. kaunas.atta
0
0
-_-24.01.2018, 19:17:22
Intar,kā mēs varam būt ''mironi'' un eksistēt vienā un tajā pašā laikā? Varbūt kaut ko sajauci?
0
0
-_-24.01.2018, 19:17:22
Intar,kā mēs varam būt ''mironi'' un eksistēt vienā un tajā pašā laikā? Varbūt kaut ko sajauci?
Komentāri (72)
Es ari daudz ko zinu,bet visam ko stasta es gan neticu.no malas par kadas ligas iet runa?
Runa nekur nevar aiziet.Runa ir par Tevi.
pamuļķ
milda kus tu par sevi runa?
varat devet mani kau par mikeli vai peteri ari,bet ja vieglak devejat ari par ligu.vizmaz pie jauna varda tieku.
Nu jā,katrs var apskatīties Līgu Ramolu draugos.lv
vaiiii , kādi visi sabijušies. protams,ka banda , banda jā ... haha
Man ir jautājums? Par ko jūs runājiet? Par Džokeru aparātiem?
"22. novembrī plkst. 09:11 Ventspils novadā, Piltenes pagastā konstatēts, ka atlauzta garāžas durvju piekaramā atslēga un nozagti metāla izstrādājumi. Uzsākts kriminālprocess."
Vai atkal te nav vainojami tie paši džokeri/metālisti?
ka tik tu pats neesi vainigs no malsa.mekle tik kam vainu uzgrust.
Ja kaads z paziist to blogeri Gunccu pasakiet luudzu
Es esmu gunča,ko vajag?Vai tu esi viens no to džokeru advokātiem,kuri viņiem ir baigi daudz,bet par nožēlu neviens nav īsti gudrs,tādi paši kā tie aizstāvamie.Kas attiecas uz tevis solīto attalgojumu,tad tas nebūtu slikti,ja būtu pārliecība,ka tu tā arī attalgotu,bet diemžēl vairāk par 20 000 blusām no tevis nevar dabūt.
Vai nav apnicis par tiem džokeriem te šūmēties? Tā vien liekas ,ka nav svarīgāku jautājumu ,kā kaut kādi džokeri, nu ļoti jau svarīgi visiem uzzināt viņu radu rakstus un draugu loku ,kā arī pastrādāto noziegumu uzskaitījumu. Jāprasa foruma dalībniekam ar vārdu -jaukais- kāds ir iemesls tādai interesei ?
Nu ko jaukais , tu esi izvēlējies nepareizu vārdu , jauks tu noteikti neesi, rupjš gan. Man rodas iespaids ,ka savā laikā esi no tiem,nu jau slavenajiem Džokeriem, norāvies pa gurķi, vai kā citādi esi cietis no viņiem , tāpēc te forumā izcēli viņus saulītē, bet var arī būt ,ka esi tiem pietuvināts un speciāli viņus reklamē, citu variantu grūti iedomāties.Gan jau Piltenes iedzīvotāji vislabāk zin ,kas tie tādi un kādi ir viņu varoņdarbi , pārējiem Latvijas iedzīvotājiem viņi neizsaka pilnīgi neko, tā kā nav te ko ņemties ap dažām personām , vai tad nav nekā cita ,par ko diskutēt šeit forumā?
es atkārtoju vēlreiz - ja cilvēki grib, tad viņi par to diskutē, kāda tev razņica. sēdi, baro mazbērnus, un elpo mierīgi. ir daudz citas tēmas kuras potenciāli gaida tavas domas, šeit tev pietiks liet.
Jaukais , vai tik Victor Def nav tevī iemiesojies , viņš arī mani regulāri pamācīja, kā dzīvot un ko domāt ?
vnk aizveries
dievinu cilvekus,kuri dzokerus necies.
vini ir tiks jauki-
vienmer doma,runa un uztraucas par viniem.
Nefleitē.
ja esi tik varens tad naac ar vinniem iepaziities......za bazr atvecitis ponel padla
Vai tas uz tās bildes esi tu,Maskavā,Sarkanā laukumā?
Nu veči,jums jau sākas tāda abpusēja laipnība,ka lieta aiziet līdz ieteikumam pasūkāt.Cilvēks sevi dēvē par jauko,kas laikam neatbilst realitātei.
Džokeri- iecienīti intīmpakalpojumu sniedzēji tārgales romiem
yolo tu busi tas sutiners targales romiem?
nē, tavai mammai
nu ja var jau redzet ko tev vecaki ir iemacijusi dzive.pilnigi neko dzert pipet un sutineru lomu.tads tu ari savu dzivi nodzivosi ja tev bus lemts.
aizveries un bez 40eur šovakar mājās nenāc
Lai jau tava mate pelna prieks tev naud ka nu mak.
Vispār jau tas vārds ir -SUTENERS, bet ar to izglītības līmeni ir kā ir.
Nu izskatās,ka tas sutiners ir nācis no krievu valodas ''sutiņjor''.
Un laikam cilvēks pat iedomāties nevar,ka latviski rakstāms savādāk.
nu veci un meitene,kas sevi var ta nosaukt. klausas ja gribat varat satikties un risinaat to jautaajumu, bet ja nesat sava dzimuma cieniigi tad nelienat kur nevarat,un ko nevarat panest. runat au va, bet vajag arii pieraadiit ti. no jums nava nekaa, mironi esat. runaat maakat tikai saitaa,. kaunas.atta