Futbola klubs Ventspils turpina treniņnometni Spānijā, kurā ne tikai aizvada pārbaudes mačus, bet arī papildina sastāvu – komandai pievienojušies vēl divi leģionāri.

Uzbrukumu pastiprinājis brazīliešu uzbrucējs Žo Santušs jeb vienkārši Žo, kurš Eiropas spēlējis Portugāles otrajā spēcīgākajā līgā, Moldovā un Rumānijā, tiesa, ar iespaidīgu statistiku līdz šim izcēlies nav. Tāpat ventspilniekiem pievienojies Krievijas pussargs Pāvels Osipovs, kurš vairākas sezonas bija Sanktpēterburgas Zenit sistēmā un arī ticis aicināts uz dažāda vecuma jauniešu izlasēm. Leģionāra gaitas viņš uzsāka Somijā, kur pēdējās divās sezonās aizvadījis 39 mačus Lahti sastāvā, izceļoties ar pieciem vārtu guvumiem.

Osipovs piedalījies arī visās trīs Ventspils pārbaudes spēlēs, bet pēdējā no tām debitēja arī Žo. Ventspilnieki tika pie iespējas samērot spēkus ar Ķīnas klubu Tianjin Teda, kas pagājušajās sezonas izskaņā prata saglabāt vietu spēcīgākajā līgā. Maču daudz aktīvak sāka Tianjin Teda futbolisti, kas arī atklāja rezultātu, bet puslaika otrajā pusē Tosins Aijeguns pretuzbrukumā panāca 1:1. Otrajā puslaikā Ventspils izcēlās trīs reizes, turklāt Tosins savāca hettriku, bet vēl vieni vārti Žo kontā.

Otrdien ventspilnieki aizvadīs jau savu ceturto pārbaudes maču Spānijā, tiekoties ar Austrijas čempionāta vicelīderiem LASK.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -2
    Nif nifs 29.01.2019, 09:05:49

    Pēc tādiem īstiem latviešiem izskatās :)

  • -1
    Pipars 29.01.2019, 09:46:38

    Tādi labi nosauļojušies!:)))

  • -1
    keda 29.01.2019, 10:17:08

    Jā, ja zināms, ka tas ir nigērietis un brazīlietis, neizbrīna fakts, ka viņi nav āriešbalti....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: