Mūsu pilsētas frīsbijisti piedalījās starptautiskajā frīsbija turnīrā Rīgas rudens, kurā startēja komandas no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Latvijas.

Sacensībās vīriešu konkurencē piedalījās 16 komandas, starp tām arī mūsu vienība Flying Worms. Visas komandas tika sadalītas četrās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pirmajā spēlē ventspilnieki ar 10:8 pārspēja komandu Ogre, kam sekoja divi zaudējumi – ar 7:8 vienībai ZEPPS (Lietuva) un ar 8:10 SHADOWS (Krievija).

Pirmo vietu apakšgrupā izcīnīja lietuvieši, bet pārējās komandas ieguva vienādu punktu skaitu, un līdz ar to vietu sadalījums tika noteikts pēc savstarpējo spēļu rezultātiem. Otro vietu ieņēma Krievijas komanda, bet trešo – mūsējie, aiz sevis atstājot Ogres spēlētājus.

Sacensību turpinājumā katras grupas uzvarētāji un attiecīgi nākamo vietu ieguvēji veidoja jaunas grupas. Ventspilnieki cīņā ar citu grupu trešās vietas ieguvējiem izcīnīja uzvaru visās spēlēs: ar 11:6 pieveicot Rīgas komandu, sīvā cīņā ar 10:9 – Salaspils vienību un pēdējā mačā ar 11:7 – igauņus, tādējādi izcīnot pirmo vietu savā grupā.

Maču turpinājumā sekoja cīņa ar Lietuvas komandu, kurā ar 8:10 nācās atzīt kaimiņu pārākumu; atlika vairs tikai spēle par 7. vietu. Arī šajā mačā ventspilnieki sīvā cīņā ar 7:9 piekāpās Krievijas frīsbijistiem un turnīru noslēdza astotajā vietā. Ventspils komandā spēlēja: Kristaps Landmanis, Aleksandrs Hižņaks, Valdis Dadeiks, Dāvis Krūtainis, Raimonds Vingra, Andrejs Krauze, Arvis Vāks, Niklāvs Šnepsts, Mārcis Šulbergs un Edmunds Semjonovs. Par turnīra uzvarētājiem kļuva Hardcore Ultimate (Rīga) spēlētāji, bet otro un trešo vietu ieguva Krievijas vienības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: