Apdrošināšanas un finanšu speciālists Jānis Kaudze svētku reizē piedavā pagatavot šādu cepamgaļu.
Līgojot svarīgi arī vēderprieki
0CŪKGAĻAS ŠAŠLIKS
Nepieciešams:
Cūkgaļa,
kefīrs,
zaļumi (dilles, loki, pētersīļi),
sāls,
pipari.
Cūkgaļu (vēlams izraudzīties gabalu ar speķīti) sagriež kubiņos. Zaļumus sasmalcina. Gaļu apkaisa ar garšvielām, sasmalcinātiem zaļumiem un pārlej ar kefīru, atstāj vismaz uz 12 stundām marinēties. Tad gaļas gabalus ver uz iesmiem vai liek uz restītēm un cep sakarsētā grilā.
AS Balta Kurzemes reģiona pārdošanas vadītājs Jānis Kaudze virtuvē nav gluži svešinieks. Viņš gatavo divas trīs reizes nedēļā, un viņa kompetencē vairāk ir kreptīgi ēdieni. Ja vajagot, arī cepeti Jānis varot izcept. To, vai svētku galdā šogad tiks celts Jāņa gatavots šašliks, viņš vēl nav izlēmis.
Vēl par gaļas un zivju cepšanu un siera siešanu uzziniet trešdienas laikrakstā Ventas Balss!
Foto: poga.lv
Komentāri (0)