Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Biznesa attīstībā palīdz mērķtiecība

Piensaimnieki šobrīd savā nozarē var justies stabili – par nodoto pienu maksā labi, apgalvo SIA Jāņlejas īpašnieki Antra un Ainars Kuģenieki.

Ventspilnieki pavada olimpiešus

Šodien uz Sočiem izlido Latvijas bobsleja komanda. Veiksmīgus olimpiskos startus tai novēlēja arī ventspilnieki.

2.lpp. Viedoklis: „Nomainiet plati!”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka

«Latvijas olimpiskās delegācijas tērpus pasaules modes eksperti ierindojuši starp pieciem neglītākajiem. Esot kā izvilkti no vecmāmiņas pūra lādes. Nu gan žurnālisti, gan tauta interneta portālu komentāros iet līdzi starptautisko modes blogeru pavadai un gaužas par tērpiem, vairojot negatīvismu laikā, kad visiem būtu jāvienojas kopējā līdzi jušanā mūsu sportistiem.»

3.lpp.

Drošākais autoparks Latvijā – Ventspils reiss

Konkursā Drošākais uzņēmuma autoparks 2013 pašvaldības SIA Ventspils reiss autoparks atzīts par drošāko kategorijā Pasažieru pārvadātāji.

Iesāka labi, bet varētu arī labāk

Šo gadu Ventspils brīvosta kopumā iesākusi veiksmīgi, pārsniedzot janvārī plānoto apjomu un darbības rezultātus iepriekšējā mēnesī. Papildu ienākumi, kas tika iegūti, pārpildot plānu, tiks ieguldīti infrastruktūrā un palīdzēs nostiprināt ostas konkurētspēju.

Sieviete dzīvi tiešām izbeigusi pati

Izdarīta pašnāvība. Tā pēc pērnā gada 13. novembrī tirdzniecības kompleksā Andrejnams atrastās sievietes mirstīgo atlieku apskates secināts pagājušajā nedēļā saņemtajā tiesu medicīniskās ekspertīzes slēdzienā. Kriminālprocesu plānots izbeigt.

4.lpp. Novadā. Mājaslapā būs iespēja pajautāt

Novada pašvaldība apņēmusies ieviest izmaiņas savā mājaslapā. Turpmāk iedzīvotāji te varēs saņemt atbildes uz viņus interesējošiem jautājumiem par pašvaldības darbu.

Top pašvaldības SIA koncepcija

Līdz 1. martam PSIA Ugāles nami valdei pašvaldība uzdevusi izstrādāt koncepcija par uzņēmuma paplašināšanas plānu. Domes deputāti lēmuši par šo darbu atalgot visus trīs valdes locekļus.

5.lpp. Problēma. Latvijai tuvojas bīstama cūku slimība

Ziņas par Āfrikas cūku mēri – cik tas bīstami tuvu konstatēts Latvijas robežai – Pārtikas un veterinārais dienests saņēma 24. janvārī.

6.lpp. Kultūra. Novada grupa mūzikas raidījumā

TV programmu klāstu papildina arvien jauni muzikālie projekti, un tajos veiksmīgi startē arī Ventspils un novada mūziķi, piemēram, grupa Zvaigžņu lietus.

Lasāmvielas mode mainās

Pasaku meistare Margarita Stāraste nosvinējusi savu 100. dzimšanas dienu. Viņas darbi ir lasīti gandrīz vai katrā mājā, bet vai mūsdienu bērnus interesē pasakas?

Uzteic par ostas atainojumu

Starptautiskajā bērnu vizuālās mākslas projektā Es dzīvoju pie jūras panākumus guvuši vairāki mūsu pilsētas un novada jaunie mākslinieki.

7.lpp.

Ekstrēmie lidojumi pa Lemberga hūtes tramplīniem

Turpinot iesāktās tradīcijas, arī šogad slēpošanas kalnā Lemberga hūte norisināsies Latvijas čempionāts un Aivara Lemberga balvu izcīņa snovbordā un frīstaila slēpošanā, kurā reizē notiks arī cīņa par 4000 eiro lielo naudas balvu fondu.

Zinātniskajam centram būs vajadzīgas stāvvietas

Par publiskajām autostāvvietām ventspilniekiem būtu grēks sūdzēties. Tomēr iecerētajiem pašvaldības sabiedriskajiem objektiem pašreizējais stāvvietu skaits varētu būt nepietiekams, tas varētu neatbilst būvnormatīviem. Tādēļ pašvaldība domā par jaunu autostāvvietu ierīkošanu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: