Līdz nedēļas beigām Jaunrades namā īpaša uzmanība būs veltīta mīlestības tēmai. Interesentiem ir iespēja apskatīt izstādes, kā arī piedalīties konkursā un tikt pie vērtīgām balvām.

Svētku dienās līdz nepazīšanai pārvērties Jaunrades nama foajē. Tā griestus rotā vides studijas audzēkņu un skolotājas Maritas Grebes kopīgi veidotās dizaina sirdis. Par sirsnīgo noformējumu atzinību jau izteikuši audzēkņu vecāki un citi Jaunrades nama viesi.

 

Jaunrades nama salonā izvietota izstāde „Ar sirds mīlestību”. Tajā izvietotie darbi ir dažādu studiju un pulciņu audzēkņu darināti, bet to tēma – sirds un mīlestība. Izstāde ir bezmaksas, un būs atvērta vien divas nedēļas.

 

Par prieku viesiem, audzēkņiem un apmeklētājiem Jaunrades namā šajā nedēļas nogalē darbojas fotostūrītis. Te var bezmaksas nofotografēties kopā ar savu otro pusīti, saglabājot Valentīndienas noskaņas ilgākam laikam. Fotoaparāts gan jāgādā katram pašam. Atstājot savu fotogrāfiju digitālā formā Jaunrades nama administratoram, varēs piedalīties konkursā, kura galvenā balva ir ieejas karte planetārijā divām personām. Interesantākos foto izvietos Jaunrades nama mājaslapā.

 

Fotostūrīti jau paspēja iemēģināt Jaunrades nama audzēkņa vecāki Niklas Gils un Ieva Rozenberga. Viņi pārstāv ģimeni, kurā viens no vecākiem runā angliski, otrs latviski. Pāris pozitīvi izteicās par iespēju nofotografēties: „Šis notikums iekrāsoja mūsu dienu. Priecājamies, ka izdodas atrast dažādus notikumus, iespējas, kas cilvēku dzīvi padara krāsaināku.” 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: