Ventspils Tehnikumā notika Speķa diena, tajā bija iespēja nobaudīt smalkus ēdienus, iepazīties ar speķa vēsturi, aplūkot no tā izveidotas apbrīnojamas skulptūras un gleznas.
Speķi ēda, izzināja un uzkoda
4Pasākumā spēlēja arī dažādas spēles un viktorīnas, notika arī galdu noformējuma konkurss. Tāpat bija iespējams nobaudīt uz uguns vārītu boršču, bet pasākuma noslēgumā tā dalībnieki gatavoja Ventspils visgarāko speķa maizi. Speķa dienas apmeklētājiem bija iespēja noklausīties muzikālos priekšnesumus dažādu kolektīvu izpildījumā.
Komentāri (4)
Jā,nav vārdam vietas,sausi sālītu speķi sagatavot laikam vislabāk māk tieši mazkrievi un baltkrievi.
Un,ja vēl ir kārtīga gorilka,ko klāt piedzert,piekožot kniplociņu,tad visi smalkie ārzemnieku modes ēdieni klāt nestāv.
Labs !
http://nl.libava.ru/na-dne-sala-v-ventspilse-uchastvovali-liepajskie-kollektivy.html
Speķis labs. Tik no tiem ģīmjiem gan kuņģi griež bišķi vēkšpēdus.