Vakar Ventspils Jaunrades namā notika pieaugušo deju kolektīvu festivāls «Sieviete-krāšņākais zieds».

Tas bija deju grupas «Vēlreiz», kuras sastāvā dejo 12 ventspilnieces, 5 gadu radošās darbības jubilejas pasākums. Festivālam savu dalību pieteica 13 kolektīvi no dažādām Latvijas pilsētām – Rīgas, Tukuma, Aizputes, Talsiem, Bauskas, Rojas, Engures un, protams, arī Ventspils. Pasākuma dalībnieces bija sievietes.

«Festivāli ir ļoti svarīgi kolektīvu radošās darbības motivācijai. Tiem gatavojoties, tiek veidotas jaunas, kvalitatīvas horeogrāfijas. Pēdējo gadu laikā Latvijā izveidojušies vairāki jauni un interesanti kolektīvi – interesanti gan stila, gan izdomas, gan tērpu ziņā,» stāsta deju grupas «Vēlreiz» vadītāja Everita Panfiļonoka . «Priecē tas, ka dejošana motivē katru sievieti justies pozitīvai, sievišķīgai un pašapzinīgākai. Tas arī ir mūsu rīkotā festivāla viens no mērķiem – apzināties, cik skaistas ir mūsdienu sievietes. Tāpat vēlamies iepazīt citu kolektīvu repertuāru, kopīgi priecāties par skaistiem priekšnesumiem un būt gandarītiem par paveikto. Turklāt skatītājiem dāvāsim skaistu pavasarīgu koncertu.»

Koncertu bagātināja popstudijas «Jūras akmentiņi» vecākās grupas audzēkņi. Kolektīvu priekšnesumus vērtēja žūrija, kuras sastāvā bija ventspilniekiem labi zināmi cilvēki.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: