Pirmā pasta nodaļa Platajā ielā
Vēlētos pasta darbiniecēm atgādināt ka darba laiks Jums ja nemaldos ir darba dienās no 8-18,un durvis vajadzētu slēgt 18.00,nevis pirms noteiktā laika.
Vēlētos pasta darbiniecēm atgādināt ka darba laiks Jums ja nemaldos ir darba dienās no 8-18,un durvis vajadzētu slēgt 18.00,nevis pirms noteiktā laika.
Komentāri (11)
Ja pasta telpā vēl atrodās cilvēki 17.50 , tad jāslēdz durvis !
Vēl ieteiktu darbiniecēm vairāk smaidīt,citādi ir ledusstinga laipnība!
Jums dikti to smaidu vajag?
Vai jūs pati varētu smaidīt visiem un ik vienam?
Man to smaidu un ,,Labdien!,, vispār nevajag.
Par ko tad lai viņas smaidītu? Par mazu algu un baru neapmierinātu klientu un nogurdinošu, vienveidīgu darbu? Lai smaidītu, vajag motivāciju
Ja nav motivācija un darbs " piegriezies " , jāmeklē cits, apmeklētāji pie tā nav vainīgi !
Jā jā. Alga maza, priekšnieks stulbs, vīrs dzer, bērni nemācas, bet vainīgs esmu es jo sagribēju pastā nosūtīt vēstuli vai saņemt paciņu.
Atslābstiet. Nepatīk pasts, sūtiet savādāk.
Man tas mākslīgais smaids pastā nav vajadzīgs, es gribu tikai savu sūtījumu, ko arī saņemu.
Laiki nav vienkārši, pat Lembergam traki kreņķi-juristi prasa naudu..par ko te smaidīt?
Paku dabūji? - - - pasmaidi. Pasta darbiniece nedabūja paku, bet tu!!!
Punkts.
Un vēl mai*a piesienas, ka ne tā adresi esmu uzrakstījis, jopcik, arī jāsamaksā vēl par sūtīšanu. Visus atlaist un bodīti slēgt :D
Ja nopietni, man jau slābana dūša metas, kad ieraugu čigaiņbaru, kas bombardēs pastnieces ar saviem naudas pārvedumiem. "Va ta nav vēl, vaidzej būt? Nāni :D
Pastā srādā sievietes, kas pilda savus pienākumus, un neesmu redzījis nekur Latvijā , kur tādu atbildību sniedz vīrieši ! Tieši apkalpošanas nodaļās strādā sievietes ! Visa cieņa jums !
Nu to ka pie mums pieklājība un laipnība ir svešas lietas to jau es esmu sen sapratis.
Kaut kāda muļķu zeme