Paldies par mēģinājumu palīdzēt bet tas nelīdz,mēģināju uzinstalēt pa jaunu bet met ārā paziņojumu ka manam numuram ir aizliegts lietot whatsapp.
+1
0
Edgars Indriksons05.12.2021, 17:43:21
Fū,notika brīnums,norestartēju telefonu un Whatsapp darbojas,pirms tam vakar restartēju bet nelīdzēja.
+6
0
Barons (Freiherr von ...)05.12.2021, 19:08:58
Aiz ko tig sarežģit Telefōn,es nevaret saprast. Man Siemens C35 tād špāss netaisit.Aber prekš zvanišan ir noderigs. Bet prekš Internett man iekš Kabinett ir Kompjūter,le zinat.
+4
0
Eeeeeeeeee06.12.2021, 00:09:02
Mān Nokia 5110 vispār i bedova liet! Iet kā tanks un zon i visur it kā es i ieslodzītais! Super agregāts un kalpo godam! Jūs a saviem gadžetiem tik dull galv tais sev!
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (5)
Restartē telefonu.
Paldies par mēģinājumu palīdzēt bet tas nelīdz,mēģināju uzinstalēt pa jaunu bet met ārā paziņojumu ka manam numuram ir aizliegts lietot whatsapp.
Fū,notika brīnums,norestartēju telefonu un Whatsapp darbojas,pirms tam vakar restartēju bet nelīdzēja.
Aiz ko tig sarežģit Telefōn,es nevaret saprast.
Man Siemens C35 tād špāss netaisit.Aber prekš zvanišan ir noderigs.
Bet prekš Internett man iekš Kabinett ir Kompjūter,le zinat.
Mān Nokia 5110 vispār i bedova liet! Iet kā tanks un zon i visur it kā es i ieslodzītais! Super agregāts un kalpo godam! Jūs a saviem gadžetiem tik dull galv tais sev!