Es esmu patstavīgais klients, labs serviss ar zinošiem darbiniekiem, cenas nekož, tikai tur es vedu savu automašīnu.
+4
-1
Latvija pāri visām!04.10.2021, 14:32:28
Būs arī jāsāk beidzot meklēt mazāki servisi vai individuāli meistari, nupat remonts (nesaukšu, kur) par lietota auto cenu.)
+1
-4
Niķeļgalva04.10.2021, 16:12:19
Gribi braukt ar jaunu plastmasas auto,kura mūžš izbeidzas reizē ar līzinga maksājumu-maksā ragā.
+1
-1
Latvija pāri visām!04.10.2021, 19:16:02
Man nav līzings, bet par paša naudu pirkts toreiz jauns auto - tas ir vienīgais mierinājums.:)
+1
-1
Tā nu ir04.10.2021, 19:35:40
Kārtējai kaktu serviss, kas īsā laikā jau paspējis sačakarēt klientu autiņus. NEIESAKU!!!
+2
0
mernigors04.10.2021, 19:55:01
Autogarants Spāres kalnā - mērens murgs
+2
-1
Latvija pāri visām!04.10.2021, 20:08:05
kaktu serviss ---- Kaktu servisi ir visādi. Man labs piemērs - poļos teicams mehāniķis savā privatservisā ārpus darba laika operatīvi salaboja, detaļas lai no Varšavas pa fikso piegādāja, ka varēju doties tālāk. Vēl tagad atceros viņu ar labām domām.:) Kamēr oficiālais būtu vnk pasūtījis.
+1
-2
Dainars Plūme05.10.2021, 07:35:05
Zinošs Binladens..... vai tomēr konkurenta sitiens???
+2
-1
JeecisMacpans05.10.2021, 12:06:33
Lieliska auto remontdarbnīca. Brīnišķīgs kolektīvs, komunikācija un palīdzība jebkurā laikā. Pavisam nesen sagatavoja auto tehniskajai apskatei. Puiši tiešām ir savas jomas eksperti un entuziasti. Iesaku.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (9)
Es esmu patstavīgais klients, labs serviss ar zinošiem darbiniekiem, cenas nekož, tikai tur es vedu savu automašīnu.
Būs arī jāsāk beidzot meklēt mazāki servisi vai individuāli meistari,
nupat remonts (nesaukšu, kur) par lietota auto cenu.)
Gribi braukt ar jaunu plastmasas auto,kura mūžš izbeidzas reizē ar līzinga maksājumu-maksā ragā.
Man nav līzings, bet par paša naudu pirkts toreiz jauns auto - tas ir vienīgais mierinājums.:)
Kārtējai kaktu serviss, kas īsā laikā jau paspējis sačakarēt klientu autiņus. NEIESAKU!!!
Autogarants Spāres kalnā - mērens murgs
kaktu serviss
----
Kaktu servisi ir visādi. Man labs piemērs - poļos teicams mehāniķis savā privatservisā ārpus darba laika operatīvi salaboja, detaļas lai no Varšavas pa fikso piegādāja, ka varēju doties tālāk. Vēl tagad atceros viņu ar labām domām.:)
Kamēr oficiālais būtu vnk pasūtījis.
Zinošs Binladens..... vai tomēr konkurenta sitiens???
Lieliska auto remontdarbnīca. Brīnišķīgs kolektīvs, komunikācija un palīdzība jebkurā laikā. Pavisam nesen sagatavoja auto tehniskajai apskatei. Puiši tiešām ir savas jomas eksperti un entuziasti. Iesaku.