Mēbel'
Vai mums te ir kāds lietoto mēbeļu veikals? Un vispār, kur un kādi mēbeļu veikali Ventspilī un tuvumā atrodas? Google izmeta pāris, bet kur ir tādi, ko Google nepiedāvā.? :)
Vai mums te ir kāds lietoto mēbeļu veikals? Un vispār, kur un kādi mēbeļu veikali Ventspilī un tuvumā atrodas? Google izmeta pāris, bet kur ir tādi, ko Google nepiedāvā.? :)
Komentāri (12)
Optimus, Gintaro, Vācu mēbeles (netalu no kalna) MNL ir kkautkadas mēbeles.
Tur,kur bija tās vācu mēbeles (iepretim Labiekārtošanas kombināta transporta ceham),uzraksts uz ēkas jau labu laiku,kā nav.
Saul3sZakic
beidz transformēties!
Tau mēbel būs meklēt
iekš - [email protected]
tas i normals mēbeļnieks!
Blakus kara komisariātam sētas mājā arī mēbeļu tirdzniecība.
Te tgd visi saraksta kreisos tirgoņus, pec tam VID tikai piestada reiķinus :D
Ceriņu Laiks...
Smaržo ceriņi un zeme,
Kad lietus zāli mitrina,
Tu sēdi četrās sienās
Un diena velkās gara,
Pulkstenis tikšķ, laiks iet,
Un ceriņi vāzē vīst,-
Es gribu būt tas baltais ceriņkrūms,
Kas smaržo tur aiz loga...
Es gribu būt tas lietus,
Kas sauso zemi mitrina,
Nu ko lai dara, nav mana vara,
Laiks iet, pulkstenis tikšķ -
Dienas aizet, ceriņi nozied,
Un paliek tikai atmiņas...
Par smaržīgiem ceriņiem baltiem!
/dzejoļa autors Aija Balode-Šilde/
paskaties 220, mebelēm bezmaksas piegāde uz mājām, pirku vasarā sekciju https://220.lv/lv/mebeles-un-interjers/viesistabas-mebeles/sekcijas
furni.lv IKEA mēbeles. Atvedīs kaut veselu fūri par tikai 7.50 eur. Jāuznes gan pašiem.
Kā var pirkt mēbeles internetā?
Takšu jāredz papriekšu savām acīm,ne jau istabas čības pērkam,bet lietu,kas kalpos vairākām paaudzēm!
Ir labas, prohodiļi, znajem.
Apskaties Kaļķu ielā. Kādreiz varēja daudz ko lietoto no Vācijas dabūt. Bēda Ventspilī tāda, ka vakar bija veikals , bet šodien jau ciet.
Kriska kundz.
To veikal sen vairs neir.Tur bij lab mant no Vāczem,le zinat.Aber to bod ir ciet.