Ņem grāmatu rokā un repeterē. 9. klases matemātika nav nekāda raķešzinātne.
+6
0
jaanism11.01.2019, 16:38:50
Repetītors, kas tas par jaunmurgojumu?
0
-9
Normunds Birkhans11.01.2019, 16:45:55
Redzams vēlviens kurš nezinītis. :) Cik klases ir ko?
0
0
Nif nifs11.01.2019, 17:03:53
Es arī līdz šim nezināju un nemaz nejutos apdalīta. Nubet māte google jau zina visu :)
+3
-1
yolo11.01.2019, 17:34:51
Mikk, nav tāda vārda latviešu valodā
+2
-1
еs11.01.2019, 17:39:36
repetitors -a, v.
1. Teātra darbinieks, kas (parasti muzikālajā teātrī) tēlotājiem, baletdejotājiem palīdz iestudēt lomas, partijas. 2. Mājskolotājs, kas palīdz skolēnam sagatavot uzdevumus, sagatavoties eksāmenam u. tml.
http://www.tezaurs.lv/#/sv/repetitors
+1
-4
Normunds Birkhans11.01.2019, 19:14:32
yolo , Jums šķiet jau atbilde tika sniegta ka ir gan zināms vārds. Tas ,ka Jūsu vārdu krājums nepārsniedz dažus silmtus nenozīmē ka tos nezin citi. Kā arī varu paskaidrot ka šo vārdu pārsvarā lieto slāvu zemēs,taču ja lūkojaties kino tad var diezgan bieži to dzirdēt ;)
+1
0
yolo11.01.2019, 21:29:01
Ok, nezināju tādu vārdu. apbrīnoju tavas zināšanas par manu zināšanu līmeni un vārdu krājumu
+4
0
Sarmīte Saulīte11.01.2019, 17:40:40
matemātikas diriģents :)))
+1
0
Dzērvene11.01.2019, 17:41:21
Tas vārds vairāk tā kā slāvu izcelsmes ir. Viņi saka ''mņe repetitora nada '' Bet varbūt kļūdos,lai valodnieki mani palabo.
0
0
Dzērvene11.01.2019, 17:42:54
Ā nu redz es pamatīgi kļūdījos Paldies ''es''apgaismoji.
+1
0
Sarmīte Saulīte11.01.2019, 21:15:15
Manuprāt, Dzērvenīt, nekļūdījies. t
0
0
Sarmīte Saulīte11.01.2019, 21:15:17
Manuprāt, Dzērvenīt, nekļūdījies. t
+2
0
Sarmīte Saulīte11.01.2019, 21:17:37
Tas ir svešvārds. "Svešvārdu vārdnīca" Izdevniecība Norden, 1996.g.646.lpp.
0
-3
Normunds Birkhans11.01.2019, 21:19:58
Tagad pilns ar ''dzimtiem vārdiem '' ir - burgers,hesburgers,sendvičs,spiedpogu plakandēlis..pat vārdnīcā nav jāskatās :))))
+3
0
sūds11.01.2019, 22:50:21
Pārnesājama mazlitrāžas gāztvertne ar dzirksteļsitējliesmpalaidējmehānismu.
+6
0
Sarmīte Saulīte11.01.2019, 23:01:22
Liekam punktu. Te, acīmredzot, vajadzīgs matemātikas palīgskolotājs. Autoram gribējās izteikties gudrāk, lai savs lolojums nav jāsauc par palīgskolnieku, kas tā arī ir.
+4
-1
Sarmīte Saulīte11.01.2019, 23:08:45
Un nopietni sakot, kotangensa aprēķināšana, kuru mācēju, man noderēja mazāk no skolas kā latviešu valodas prasme, rakstība vai kartupeļa mizošanas māka u.tml. To Mati: Mammīt, Tavam bērnam ir noteikti citi talanti, attīsti tos! Neiespringsti matemātikā.
+1
-7
Normunds Birkhans12.01.2019, 13:18:10
Tā ir ja nav ķēriens kādā no mācībām vajag attīstīt kur iet labāk vai arī patīk.Kā tagad ir skolās gan nezinu.Vai tad nav matemātikas eksāmeni un nav obligāti to jāmācās? Man ar algebru un ģeometriju problēmu nebija.
+3
-2
yolo13.01.2019, 12:04:46
pamatskolā bērnam jāiemāca mācīties gan tas kas patīk, gan tas, kas ne pārāk iet pie sirds, jo viņš vēl pats desmit reizes mainīs domas par to, kas viņam patīk un kas nē, kā arī ir jāiemācās izdarīt lietas, kuras ne vienmēr patīk, bet ir jāizdara.
+4
0
Sarmīte Saulīte14.01.2019, 04:02:24
Kurš skolotājs patīk, tas priekšmets iet uz urrā sākumskolā vismaz, un turpmāk.
Labs treneris, zinot motivāciju, pat zirgu baletam var noskaņot. Un dažkārt bērnam pietrūkst nevis repetitora, bet mammas vai tēta.
Savulaik aizvedu pagalma bērnu bariņu cik varēju sasēdināt uz Āra akvaparku, pie reizes ar savējiem. Paēdām uz pusēm visi pankūkOs. Kad pajautāju: Ko jūs visvairāk tagad vēlētos?- TĒTI! Visi kā viens. Apraudājos aiz stūra. Gribējās daudz, bet es neesmu tētis, un nevaru būt... Skumji, dumji.
Starp citu, kādam nevajag senlaicīgas klavieres ar labu skanējumu?
+1
0
Sarmīte Saulīte15.01.2019, 01:03:34
NABAGO PILS SĒTA.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (22)
Ņem grāmatu rokā un repeterē. 9. klases matemātika nav nekāda raķešzinātne.
Repetītors, kas tas par jaunmurgojumu?
Redzams vēlviens kurš nezinītis. :) Cik klases ir ko?
Es arī līdz šim nezināju un nemaz nejutos apdalīta. Nubet māte google jau zina visu :)
Mikk, nav tāda vārda latviešu valodā
repetitors -a, v.
1. Teātra darbinieks, kas (parasti muzikālajā teātrī) tēlotājiem, baletdejotājiem palīdz iestudēt lomas, partijas.
2. Mājskolotājs, kas palīdz skolēnam sagatavot uzdevumus, sagatavoties eksāmenam u. tml.
http://www.tezaurs.lv/#/sv/repetitors
yolo , Jums šķiet jau atbilde tika sniegta ka ir gan zināms vārds. Tas ,ka Jūsu vārdu krājums nepārsniedz dažus silmtus nenozīmē ka tos nezin citi. Kā arī varu paskaidrot ka šo vārdu pārsvarā lieto slāvu zemēs,taču ja lūkojaties kino tad var diezgan bieži to dzirdēt ;)
Ok, nezināju tādu vārdu. apbrīnoju tavas zināšanas par manu zināšanu līmeni un vārdu krājumu
matemātikas diriģents :)))
Tas vārds vairāk tā kā slāvu izcelsmes ir.
Viņi saka ''mņe repetitora nada ''
Bet varbūt kļūdos,lai valodnieki mani palabo.
Ā nu redz es pamatīgi kļūdījos
Paldies ''es''apgaismoji.
Manuprāt, Dzērvenīt, nekļūdījies.
t
Manuprāt, Dzērvenīt, nekļūdījies.
t
Tas ir svešvārds. "Svešvārdu vārdnīca" Izdevniecība Norden, 1996.g.646.lpp.
Tagad pilns ar ''dzimtiem vārdiem '' ir - burgers,hesburgers,sendvičs,spiedpogu plakandēlis..pat vārdnīcā nav jāskatās :))))
Pārnesājama mazlitrāžas gāztvertne ar dzirksteļsitējliesmpalaidējmehānismu.
Liekam punktu.
Te, acīmredzot, vajadzīgs matemātikas palīgskolotājs. Autoram gribējās izteikties gudrāk, lai savs lolojums nav jāsauc par palīgskolnieku, kas tā arī ir.
Un nopietni sakot, kotangensa aprēķināšana, kuru mācēju, man noderēja mazāk no skolas kā latviešu valodas prasme, rakstība vai kartupeļa mizošanas māka u.tml.
To Mati: Mammīt, Tavam bērnam ir noteikti citi talanti, attīsti tos! Neiespringsti matemātikā.
Tā ir ja nav ķēriens kādā no mācībām vajag attīstīt kur iet labāk vai arī patīk.Kā tagad ir skolās gan nezinu.Vai tad nav matemātikas eksāmeni un nav obligāti to jāmācās? Man ar algebru un ģeometriju problēmu nebija.
pamatskolā bērnam jāiemāca mācīties gan tas kas patīk, gan tas, kas ne pārāk iet pie sirds, jo viņš vēl pats desmit reizes mainīs domas par to, kas viņam patīk un kas nē, kā arī ir jāiemācās izdarīt lietas, kuras ne vienmēr patīk, bet ir jāizdara.
Kurš skolotājs patīk, tas priekšmets iet uz urrā sākumskolā vismaz, un turpmāk.
Labs treneris, zinot motivāciju, pat zirgu baletam var noskaņot. Un dažkārt bērnam pietrūkst nevis repetitora, bet mammas vai tēta.
Savulaik aizvedu pagalma bērnu bariņu cik varēju sasēdināt uz Āra akvaparku, pie reizes ar savējiem. Paēdām uz pusēm visi pankūkOs. Kad pajautāju: Ko jūs visvairāk tagad vēlētos?-
TĒTI! Visi kā viens. Apraudājos aiz stūra. Gribējās daudz, bet es neesmu tētis, un nevaru būt... Skumji, dumji.
Starp citu, kādam nevajag senlaicīgas klavieres ar labu skanējumu?
NABAGO PILS SĒTA.