Tetovējums?
Labdien! Vai kāds var ietiekt labu meistaru,kas varētu kļūt par mana pirmā tetovējuma autoru? Gribas uz Ziemassvētkiem uztetovēt skaistu eglīti,bet nezinu pie kā vērsties! :(
Labdien! Vai kāds var ietiekt labu meistaru,kas varētu kļūt par mana pirmā tetovējuma autoru? Gribas uz Ziemassvētkiem uztetovēt skaistu eglīti,bet nezinu pie kā vērsties! :(
Komentāri (14)
Paprasi Sala vecītim,viņš kad pilnā,ne to vien uztetovēs!!
Vajadzēja agrāk domāt.Pie mūsdienu tiesu pāslogotības čokā tiksi labi,ja uz nākamajiem Ziemsvētkiem.Tur tad tetovēšana varētu notikt.
Ventspilī labu meistaru īsti nav un pie labiem meistariem uz sitiena tikt nevar
Aizbrauc uz Rigu uz salonu. Var prasīt gan jau ka ari garantijas kautkadas
Savu miesu apzīmēt izsenis ir bijis visvisādu mežoņu - nēģeru,indiāņu u.c. mazvērtīgāku elementu paradums.
Skumji,ka arī baltie cilvēki pārņēmuši to.
Un no kuriem avotiem Jums ir tik aplams info? :D
Mēs dzīvojam kādā gadsimtā? :D Derētu atjaunānināties ar inteliģentāku uztveri un izpratni par tetovējumiem kā kultūru,mākslu. ;)
"Visas primitīvās tautas vēl mūsdienās izmanto dažādas ķermeņa iezīmēšanas paņēmienus- tetovēšanu, īpašas rētas, ķermeņa krāsošanu. Primitīvās tautas uzskata, ka fiziskais ķermenis ir astrālā ķermeņa, dvēseles precīza kopija. Tātad tetovējumi uz fiziskā ķermeņa var ietekmēt arī dvēseli, palīdzēt tai iekļūt garu pasaulē. "
Citāts no vikipēdijas.
Iznāk ka notiek nevis progress, bet regress, debilizēšanās?
Nav jēgas šitiem deģenerātiem prasīt neko,daži dzīvo viduslaikos,citi vnk daudzas reizes galvu pret izlietni atsituši. Feisītī pameklē,liekas, Saldū bija labs meistars,ir arī galerija ar darbiem.
tetovēties nav ieteicams,jo tas izjauc cilvēkam biolauku, visas veiksmes var pamest šo cilvēku ,un naudas enerģija parasti aizplūst garām , dzīvē var nākt klāt jaunas un neparedzētas problēmas .
ja gribat izrotāt savu ķermeni,tad vislabākais pielietojiet tikai marķieri,tas nudien jums neko sliktu izdarīt nespēs ,jo paliks neskartas jūs asinis cirkulācija.
Turpiniet rakstīt, jūsu domas ir ļoti svarīgas un tām būs nozīmīga loma, kad kāds izlems, taisīt vai netaisīt tetovējumu
Es arī neesmu tetovējumu piekritējs -man tas asociacējas ar kaut kādu cūku/liellopu iezīmēšanu. Nu nav tas dabiski. Nu ja - nākošais jau cūkas gads... .
Iekš man muiž viss lōp ir būt tetovet iekš auss,le zinat.Un Krotālijs ar visiem ir iekš ab Aus.
Padomju laiku idialoģija laikam izmirs tikai līdz ar cilvēkiem kas tajos laikos tika dresēti. Cits runājot par to cik katrs ir primitīvs, parāda to cik primitīvs viņš pats ir.
Kā Jūs cilvēki ar tik negatīvu,aprobežotu un degradētu uztveri spējat dzīvot? :o Tas ir pārsteidzoši skumji. ;) Tapēc viss ir kā ir,jo tādi cilvēki ir.
Jā,jā...pamest veiksmes un naudas...kur Jūs raujat ko tādu? Tas ir smieklīgi! :D