Tortes.

KaijaMaija | 04.11.2018, 18:51:50 | 2263

Sakiet lūdzu, kur un kas cep visgardākās lauku tortes?!

Komentāri (14)

  • -3
    Nah Nahs. 04.11.2018, 19:21:55

    Lauku tortes cep cepēji laukos.
    Atbilde jau bija ietverta jautājumā!

  • -9
    yolo 04.11.2018, 20:05:37

    Lielajā Topā, otrā stāva ēstuvē strādāja sieviete vārdā Dace, kas cepa ļoti garšīgas tortes. Nemācēšu gan pateikt vai viņa vēl tur strādā, bet garšīgākas neesmu ēdis :)

  • -7
    Indra Vita 04.11.2018, 20:58:20

    Piltenes Oskars!!!

  • -4
    KaijaMaija 05.11.2018, 07:26:20

    Topā ir mākslīgie putukrējumi. Gribu tādu kā agrāk cepa vecās saimnieces ar īstu putukrējumu.

  • -2
    arcus 05.11.2018, 09:22:28

    Vecās, īstās saimnieces laukos nekad negarnēja tortes ar putukrējumu, bet gan ar vārīto krēmu. Tās ir divas dažādas lietas!

  • -5
    Nif nifs 05.11.2018, 09:33:22

    Visas saimnieces nekad nedara vienādi! Arī agrāk katra cepa pa savam. Personīgi es cepu pati un tikai ar putukrējumu nevis vārīto krēmu.

  • -1
    arcus 05.11.2018, 10:38:41

    Jā, bet ļoti reti un pārsvarā pilsētā lietoja putukrējumu, kas ļoti ātri sasēžas. Lietoja arī putotu margarīn ar cukuru vai labākajā gadījumā sviestu, taču īsta lauku torte vienmēr bija ar vārīto krēmu.

  • 0
    Abr 05.11.2018, 16:53:10

    varu nosutit nr. personigi zinu ļoti labu cepeju.no maju olam ļoti gardi.iesaku.un var sarunat netikai kūkas.bet ari groziņus,platsmaizes,ruletes.

  • -1
    Dajūsko 06.11.2018, 09:35:01

    Nu tad numuru studijā!

  • -3
    Nif nifs 06.11.2018, 11:04:39

    Tikai un vienīgi autora, lai Abr var uzrakstīt personīgi. Nav nekā stulbāka, kā likt šeit svešu cilvēku numurus!

  • 0
    Mikess 07.11.2018, 09:30:48

    Nav pareizi likt citu cilvēku numurus bez viņu piekrišanas.

  • -1
    Mimmīte 06.11.2018, 13:32:13

    kāds muļķibs,es ar grib zinat nummer un sarunt la izcep man ar!!

  • 0
    Abr 07.11.2018, 09:03:56

    22468726...tatjana.

  • 0
    Dajūsko 07.11.2018, 10:23:58

    Paldies!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: