Labas austiņas var nopirkt tikai un vienīgi profi veikalos. Un pa tādu pat cenu kā parastā veicī. https://www.thomann.de/intl/lv/dj_headphones.html
+3
-1
Novadnieks03.10.2017, 08:08:39
Kur var iegādāties datoram deguntiņu,un varbūt krāniņu?
+7
-2
Nif nifs03.10.2017, 08:16:33
Ko ņirgājaties. Ja cilvēks mājās nav viens un grib skatīties kārtīgu bojeviku netā, savukārt kāds cits ģimenes loceklis vēlas pagulēt, tad austiņas ir tikai loģisks risinājums. Visiem jau nav muižas ar simts istabām.
+2
-1
Novadnieks03.10.2017, 11:15:38
Nemaz neņirgājos,bet ākstos.Ja pa nopietnam,tad tāda lieta kā tās austiņas nav galīgi problēma,un tas ir skaidrs pat pirmklasniekam.
+2
-1
Novadnieks03.10.2017, 11:17:44
Par tām muižām un simts istabām.Istabām ir jābūt vairākām,vai ne, Baron kungs?Un muižai arī nav ne vainas.
+4
0
Barons03.10.2017, 15:30:57
Novadniek kung Adbild:Pilnig pareiz.Iekš man muiž ir pulk istab un kater istab ir priekš sav liet darišan-guļam istab,ēdam istab,pīpejam istab (lai to dūm no man "Belamor-Kanal" neiet pa viss muiž),darb istab jeb Kabinett un vel daudz citt,le zinat.Un Bojevik es ir skatities iekš specijāl istab,bez auss.
+7
-1
qwerty03.10.2017, 08:17:31
sen,sen labākās austiņas bija nopērkamas ,,Bitītē''
+2
0
Nif nifs03.10.2017, 09:23:27
:D tās datoram nederētu
+2
0
Krišs Daugulis03.10.2017, 21:53:59
Atceros Tavu "Reiz bija..." Nu un kuram traucēja ventiņu atmiņas?!
+1
-1
Vigil04.10.2017, 00:20:12
Iesaku Sennheiser austinas. Baltic data riki var dabut drosi vien.
0
-1
Ievaaa04.10.2017, 15:27:08
mums ir philips bezvadu-labas, un pirkatas RD
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (12)
Nafig datoram vajag ausis?
Labas austiņas var nopirkt tikai un vienīgi profi veikalos. Un pa tādu pat cenu kā parastā veicī.
https://www.thomann.de/intl/lv/dj_headphones.html
Kur var iegādāties datoram deguntiņu,un varbūt krāniņu?
Ko ņirgājaties. Ja cilvēks mājās nav viens un grib skatīties kārtīgu bojeviku netā, savukārt kāds cits ģimenes loceklis vēlas pagulēt, tad austiņas ir tikai loģisks risinājums. Visiem jau nav muižas ar simts istabām.
Nemaz neņirgājos,bet ākstos.Ja pa nopietnam,tad tāda lieta kā tās austiņas nav galīgi problēma,un tas ir skaidrs pat pirmklasniekam.
Par tām muižām un simts istabām.Istabām ir jābūt vairākām,vai ne, Baron kungs?Un muižai arī nav ne vainas.
Novadniek kung
Adbild:Pilnig pareiz.Iekš man muiž ir pulk istab un kater istab ir priekš sav liet darišan-guļam istab,ēdam istab,pīpejam istab (lai to dūm no man "Belamor-Kanal" neiet pa viss muiž),darb istab jeb Kabinett un vel daudz citt,le zinat.Un Bojevik es ir skatities iekš specijāl istab,bez auss.
sen,sen labākās austiņas bija nopērkamas ,,Bitītē''
:D tās datoram nederētu
Atceros Tavu "Reiz bija..."
Nu un kuram traucēja ventiņu atmiņas?!
Iesaku Sennheiser austinas. Baltic data riki var dabut drosi vien.
mums ir philips bezvadu-labas, un pirkatas RD