Sirkul ,serkul,cirkul,Ē braucam uz viršiem!
Kā jūs iespaido nosaukuma maiņa statoilam.Es domāju,ka vēl gadus 4-5tas būs staitols. Kautgan nosaukums mani reāli tracina! Kā var normāls latvietis izlasīt circle-k,kā sēēēērkl kei ?
Kā jūs iespaido nosaukuma maiņa statoilam.Es domāju,ka vēl gadus 4-5tas būs staitols. Kautgan nosaukums mani reāli tracina! Kā var normāls latvietis izlasīt circle-k,kā sēēēērkl kei ?
Komentāri (19)
Varbūt manu vārdu arī vajadzētu lasīt-džuntais?
k-džuntis kei ;D
Reāli esmu dzirdējis jauniešu sarunas-circeņkāja, sirseņmāja,mušmāja u.t.t.
Circeņkāja, ha - šis labs!
Labākais ko esmu dzirdējis: Kaplis
Labāk uzpildīties Latvijas Naftā.Tie vismaz pierasti.
STATOIL BIJA LABI UN ATBILDA TAM ,KAS TIKA TIRGOTS, TAGAD NEVAR SAPRAST , VAI TIRGO KAPĻUS VAI CIRKUĻUS.
Tagad šajā kaplī vairs nav cimdiņi ar ko paņemt smirdīgo šlangu. Žņaugas.
Statoil sevi pardeva jau pirms kadiem 5 gadiem... Bet darija ar norunu, ka uzreiz nemainis nosaukumu, tad nu beidzot bija termins, kas bija jaisteno... tapec nekas cits nav mainijies, ka tikai nosaukums....
Turpat blakām ir Latvijas naftas uzpildes stacija.Kas kavē izmantot tās pakalpojumus?
Un,ja nemaldos,degviela pat lētāka.
Kā jūs nesaprotiet?Runa nav par degvielas cenu vai kvalitāti,bet par latviešu valodu! Garām brauc mašīna ar uzrakstu Gā četri eS,man saka tu esi stulbs,tie ir DŽĪ FOR ES.Sludinājumos firma 4nami,kā lai viņus sauc? FOR NEIM vai ČETRI NAMI ?Kāpēc mums visu laiku jālūdz ekspertu palīdzība,kā pareizi runāt savā valodā?Vēl nesen bez tabu bija cepiens,kā pareizi JUSK vai JISK.
Mums nav jākropļojas visiem līdz. Latviski rakstīts, Latviski runājam Tātad Circle-k. Ja grib lai izrunājam pēc viņu modei, tad jāraksta. Siaiakeii-kei. :DDD Sasmieties var :DDDD
Varbūt esat ievērojuši,raidījuma LNT top-10 raidījuma vadītājs Burkovskis kādreiz atsaucās uz pētījumu kompāniju DŽī eF Kei,tagad saka Gā eF Kā.Laikam arī dabūjis pa pakaļu no Valsts valodas inspekcijas.Brīnums,ka KAPĻI tik ilgi tiek reklamēti visos mēdijos bez jebkādām sekām.Laikam jau bagāta kompānija,uz tiem tiek pievērtas visu institūciju acis.
Nav šaubu ,bija ļoti daudz alkohola jāizdzer, lai brendu(statoil)kurš maksā miljardus, likvidētu un uzņēmumu nosauktu kaut kāda tārpa vārdā, kas dzīvo zilā vaļa kakās.
Te ir tipisks piemērs cik vērti ir biznesa eņģeļi, konsultanti un tamlīdzīgi lipīgu gliemežu padomi!
Domāju , ka ar savu nosaukuma maiņu Statoil ir norāvis lielu špičku - tas viņiem dārgi maksās !
Tas atkarājas! No cenas.
Kas tev ir atkarājies? Varbūt karājas? No cenas kaut kas var būt atkarīgs.
Pat ieraugot alni uz ielas,tagad bļauj-vata fak!