Pasts
Nežēlīgas rindas, gaidiju rindu 45minutes uz ielas ,jo iekšā nebija vietas , lai saņemtu mazu sūtijumu .
Tas nav normali. Vaitad nevar kautko izdomāt lai tadas rindas neveidotos . vai vizmaz iekšā telpā būtu vieta kur uzgaidīt.
Nežēlīgas rindas, gaidiju rindu 45minutes uz ielas ,jo iekšā nebija vietas , lai saņemtu mazu sūtijumu .
Tas nav normali. Vaitad nevar kautko izdomāt lai tadas rindas neveidotos . vai vizmaz iekšā telpā būtu vieta kur uzgaidīt.
Komentāri (12)
Var nenākt un izvēlēties piegādi uz mājām.
Bet esošie pie varas taču jau vairākus sasaukumus atpakaļ teica ka lietas šajā valstī tikšot sakārtotas.Tātad,ja vēlēji par esošiem pie varas,tad novēlu tev nākošreiz tādā rindā stāvēt 90 minūtes.
Cik es saprotu, pasts nav pakļauts vietējai varai, tā ir valsts iestāde un pakļaujas Satiksmes ministrijai.
Pārsvarā tā nav, tev kaut kāds "uzlidojuma" laiks gadījies. Parasti ir pat kur apsēsties.
Ja tā nopietni,ka ir jāgaida 45 minūtes,tad tur vajag kādu vietiņu,kur var pagulēt.
Nezinu gan, ļoti bieži man nākas būt pastā, bet nekad nav bijušas tādas rindas, jājauta par kuru pastu iet runa? Galvenaja pastā visilgāk esmu uzkavējusies 10 min.
45 minūtes-tas ir ilgi?
Kara laikā un pēckara gados pēc maizes cilvēki stāvējuši vēl ilgāk.
Pēc tam- pēc gaļas un desas.
Vēl vēlākos laikos-pēc dzērieniem,tad nereti bija pat nāves gadījumi rindā.
"Mājai un dārzam" veikalos plašā sortimentā saliekamie krēsli.
Nu nez vai taja paka bija kas sakarigs,tfpu,kautkada bezjgel7shka noteikti,par to jau laikam ir tas skrobnjaks
Izvēlieties pastu Inženieru ielā.Jāuzrāda indekss-3605.Nezinu preciizu adresi.Bet rindu nav.
Arī Lidotāju ielas pasta nodaļā rindas nav redzētas.
Piekrītu autoram. Ir meitenes, kuras strādā ļoti raiti, bet ir "meitenes", kuras pusaizmigušas blenž tajā datorā.