Pilsētas centrs

yolo | 09.11.2024, 19:23:08 | 891

Ja lielākā daļa šeit to vien dara kā čīkst par netaisnīgu dzīvi un pieprasa paskaidrojumus, tad es ar.

Pilsētas plānotājiem, arhitektei vai vienalga, kuram, kurš par šiem jautājumiem domē skaitās atbildīgs-

ja vēlos celt dzīvojamo māju pilsētā, tad man jāpakļaujas dažādiem saaistošajiem noteikumiem par to kā mans nams iskatīsies. Kad tas gatavs, tad man jāpļauj zāle, tiklīdz tā sasniedz noteiktu cm garumu, jātīra sniegs untml jārūpējas par savas apkārtējās vides sakopšanu, pat ja tā īsti nav manā īpašumā. Kāds varbūt piekrīt vai nepiekrīt, bet manuprāt diezgan saprātīgi, pat ja tas ir vietās, kur uzturos tikai es un daži mani kaimiņi.

Tādad jautājums sekojošs- ar kuru galu domā pilsētas plānotāji un kopējā tēla uzturētāji domē, ja pilsētas pašā centrā tiek pieļauts, ka tiek uzslieti divi lombardi, spēļu zāle un naktslokāli? Kāda veida publiku tas jūsuprāt piesaista? Kādēļ pret šādiem daudzu miljonu uzņēmumiem nav prasības pret pilsētvides uzturēšanu un knkrēti noteikumi?

Komentāri (7)

• -2
    (ට ̥̆ ට) Pirms 1 dienas, 17 stundām

Patiesībā te "'čīkst" tikai pārītis pseidonīmu un cenšas "iečīkstināt" citus !
    Bet Eiropā ir noteikta brīva biznesa un cilvēkresursu plūsma, kurš likums ļauj to ierobežot?

• -2
    Trauklupata Pirms 1 dienas, 13 stundām

kur tu Latvijā redzi Eiropu
    es vienīgais ko redzu kaut kādu banānas repibliku
    ar nodzertuem deguņiem un degradējošām smadzenem

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 1 dienas, 14 stundām

Vismaz kāda publika. Savādāk tas centrs ir tikai kā šoseja, lai aizbrauktu uz tirgu un autostaciju.

• -2
    yolo Pirms 1 dienas, 8 stundām

Tā pat varu paturpināt par miskasti, kura ir izveidota pie jahtu ostas, braucot uz dienvidu molu. Tur jebkuram skaidrs, ka tur vasarās jābūt gājēju/ kafeinīcu ielai vai kam tamlīdzīgam, bet mūsu viesiem un tūristiem ir jāredz autokapsēta un vietējā maluzvejnieka smagā tehnika. Galvenā iela uz pludmales lielāko autostāvvietu. Jauki

Pilsētas plānošanas paraugstunda. Gan jau kārtējais konjaks domes kabineta plauktiņā

• -1
    sranskis Pirms 1 dienas, 7 stundām

Viss jau par to Medņu ielas teritoriju ir pareizi, bet tikai teritorija ir valsts īpašums.

• 0
    ventspilnieks 36,7 Pirms 1 dienas, 2 stundām

Viens prātvēders jau te šito jau cēla gaismā. Ieteicu viņam pārcelt visu par saviem līdzekļiem uz citu vietu vai samaksāt algas katru mēnesi tiem cilvēkiem.
    Tas, ka viesi tur var aizbraukt, jau vien ir privilēģija. Un izplānots tas bija pus gadsimtu atpakaļ :D

• -1
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 19 stundām, 33 minūtēm

Kad bija Latvijā lati mēs paši kārtojām , kā izdevīgi tautai, likumi , nodokļi , un tad sākās , tagad budžetu koriģē Briselē, brīva Latvija sākās ar nulli , tagad miljardi parādos ... un vilciens aizgājis , tagad ir caurs spainis

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: