Uzkrītoši daudz cilvēku ielās, tāpat autiņu kā biezs
+3
-2
Alberts20.06.2021, 12:52:03
Meklē kurā veikalā desas"" izmestas":)))
+3
-3
Margrieta 8820.06.2021, 15:33:24
Nu,ar desām veikalos toreiz tik dikti slikti nebija.
+1
-2
Dajūsko20.06.2021, 22:04:05
Da labi, nebija ne desu ne sviesta, nekā. Un ja bija, tad par tādām cenām, ka tikai 50 gramus varēji atļauties. Margrieta drošvien kādā tirdzniecībā vai obščepitā strādāja, vai viņas vecāki.
+2
0
ventspilnieks 36,720.06.2021, 23:52:16
Ja viss famīlij aizvilkas līdz bod, tad sanāc dess pašem, ari labam kaimiņam varej iedot, gan suņam tikk. Ōčers bi jāizstāv, tig lepn, ka rinde nebi jāstāv, to tig vare pa blatt. Tas bi 80-tos. Cig atceres kā skols puišels, krākovs dess pa 3 rubļ 30 neviens nepierk, tā bi pa dārg. Suņ prieks arīdzan bi varen gārd mant ;)
+3
-1
sūds20.06.2021, 20:19:43
Ja man būtu dolārs par katru pikseli tajā video, man būtu pieci dolāri.
Nu labi, ja nopietni, tad nekas jau nav mainījies. Trīs mājas citādākas un ielām segums. Tāpat kropļo kokus, tāpat vandās vandoņi pa ielām un traucē satiksmei, vidējais dzīves līmenis arī neizskatās dikti uzlabojies. Tikai tautas visur bija vairāk. Man tagad patīk labāk, mazāk cilvēku - vairāk gaisa. :)
Nu labi, labi, šoreiz tiešām jokus pie malas - paldies par video, tiešām labs! Interesanti paskatīties, salīdzināt - tad un tagad. Uzdzina tāāāāādu nostalģiju un atmiņas. :)
0
-1
Alberts21.06.2021, 00:43:43
If I had a million dollars (If I had a million dollars) Well I'd buy you a house I would buy you a house And if I had a million dollars (If I had a million dollars) I'd buy you furniture for your house Maybe a nice chesterfield or an ottoman And if I had a million dollars (If I had a million dollars) Well I'd buy you a K-Car A nice reliant automobile And if I had a million dollars I'd buy your love If I had a million dollars I'd build a tree fort in our yard If I had a million dollars you could help It wouldn't be that hard If I had a million dollars Maybe we could put a little tiny fridge In there somewhere We could just go up there and hang out Like open the fridge and stuff And there'd all be foods laid out for us Like little pre-wrapped sausages and things They have pre-wrapped sausages But they don't have pre-wrapped bacon Well can you blame them Yeah
+2
0
The Plant Preserv-a-tron20.06.2021, 20:25:30
Tas tiesa! Cilvēka dvēselei,vairāk patīk atmiņas, tagadne mazāk piesaista.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (10)
Paldies, labs.
https://www.youtube.com/watch?v=-RJJmqakBw8
Uzkrītoši daudz cilvēku ielās, tāpat autiņu kā biezs
Meklē kurā veikalā desas"" izmestas":)))
Nu,ar desām veikalos toreiz tik dikti slikti nebija.
Da labi, nebija ne desu ne sviesta, nekā. Un ja bija, tad par tādām cenām, ka tikai 50 gramus varēji atļauties. Margrieta drošvien kādā tirdzniecībā vai obščepitā strādāja, vai viņas vecāki.
Ja viss famīlij aizvilkas līdz bod, tad sanāc dess pašem, ari labam kaimiņam varej iedot, gan suņam tikk. Ōčers bi jāizstāv, tig lepn, ka rinde nebi jāstāv, to tig vare pa blatt. Tas bi 80-tos. Cig atceres kā skols puišels, krākovs dess pa 3 rubļ 30 neviens nepierk, tā bi pa dārg. Suņ prieks arīdzan bi varen gārd mant ;)
Ja man būtu dolārs par katru pikseli tajā video, man būtu pieci dolāri.
Nu labi, ja nopietni, tad nekas jau nav mainījies. Trīs mājas citādākas un ielām segums. Tāpat kropļo kokus, tāpat vandās vandoņi pa ielām un traucē satiksmei, vidējais dzīves līmenis arī neizskatās dikti uzlabojies. Tikai tautas visur bija vairāk. Man tagad patīk labāk, mazāk cilvēku - vairāk gaisa. :)
Nu labi, labi, šoreiz tiešām jokus pie malas - paldies par video, tiešām labs! Interesanti paskatīties, salīdzināt - tad un tagad. Uzdzina tāāāāādu nostalģiju un atmiņas. :)
If I had a million dollars (If I had a million dollars)
Well I'd buy you a house
I would buy you a house
And if I had a million dollars (If I had a million dollars)
I'd buy you furniture for your house
Maybe a nice chesterfield or an ottoman
And if I had a million dollars (If I had a million dollars)
Well I'd buy you a K-Car
A nice reliant automobile
And if I had a million dollars I'd buy your love
If I had a million dollars
I'd build a tree fort in our yard
If I had a million dollars you could help It wouldn't be that hard
If I had a million dollars
Maybe we could put a little tiny fridge In there somewhere
We could just go up there and hang out
Like open the fridge and stuff
And there'd all be foods laid out for us
Like little pre-wrapped sausages and things