Mazais Džordžijs kebabnīca
1. Šis nav apdirš…. raksts!!!
2. Koncepcija un ideja man ļoti patīk, tapēc gribu uzzināt citu Ventspilnieku atsauksmes.
Šodien paņēmu viņu kebabu maize ar assāko mērci – ja jau kebabnīca, tad galvenam ēdienam ir jābūt izcilā kvalitātē.
Viņu melnā maize likās diezgan negaršīga, pārāk daudz mērces, kas bija ne sevišķi assa, bet izteikti nebija sāls piegaršas. Mērces/tomātu un marinēto gurķu bija tik daudz, ka maize kļuva par biezputru un tajā sajaukumā jau nevarēja vairs sajust gaļas garšu. Nu kaut kā tā, pirmais iespaids, man, sanāca diezgan bēdīgs. Kebabu neapēdu lidz galam, jo beigās, tai slapjai maizej bija tik stipra rūgtuma piegarša, ka nācās to izmest. Laikam man tā patrāpījas, par daudz mērces un par maz gaļas ....
Bet tik un tā, porcija liela, interjers labs, cenas pieņemamas – 4 EUR par kebabu.
Komentāri (36)
Melnais Džordžijs izklausītos labāk!
Nelieto vārdu melns! Piesies rasismu!
Mell Mōr kebab?
Kur tāda kebabnīca atrodas?
Nu un? Ko tad ņem melno maizi ja negribi mazliet rūgtumu? Gribi mazāk mērces - neesi mīkstais paprasi mazāk mērci. Man uzskaitīt par visām vietām kur man kas negaršo,kur par taukainu vai ko, tad visi pilsētas pavāri sāktu raudāt
Pavārs beidza darba dienu un ielika komentāru.
1. Nekur nebija rakstīts, ka būs melnā maize un principā, ja būtu mazliet mazāk vai cita mērce, varbūt arī būtu garšīga?
2. To cik daudz jāliek mērci/piedevas ir jāzina pavāram. Es padalījos ar savu pieredzi un viss ticamāk kādam garšo tāds mērces daudzums, sevišķi pavāram.
Kā jau rakstīju, ideja man patīk un būtu labi, ja Ventspilī būs konkurents Pakistānas kebabnīcai. Ļoti labi, ka puika no Ventspils, neaizmirst par dzimto pilsētu un atgriežas, lai šeit ar kaut ko izveidotu. Varbūt Ventspils domei vajadzētu sniegt kādu atbalstu sabiedriskās ēdināšanas iestādēm, jo gadu bez tūristiem izdzīvot ir reāli grūti, tik maziņā pilsētā.
Paņēmu ietīto kebabu, bija tiešām OK. Arī par falafelu dzirdēju labas atsauksmes. Tā kā lai tik rullē, iejūtas, pielabo un aug - būs labi!
Jau del tā stulbā nosaukuma es tur nejietu
keda pateica,ka ir OK!
ejiet,
"ņemiet" par velti,kā keda-
jums arī būs OK.
kāds par velti? Kur kaut ko tādu rāva, plānprātiņ?
Paņēmu-tātad par velti.
Par naudu var nopirkt.
P.S.
subjektīvs-
man vienalga,kā gatavo :)
Galvenais!
Latvieši lai gatavo!
Latvieši ietīs sūdiņu folijā un uz urrā, kaut kāds neadekvāts komentārs .... ar tādu pieeju bizneesu neuztaisiis ..... nu vismaz ne ilgi ......
Rasists esi?
Un?!!!!!!!!
Kam patīk ies un kam nepatīk, ej citur. Tik vienkārši!
Tas ir vienkāršākais variants, kā jau rakstīju, man negaršoja, bet iespējams, ka citiem, nu vismaz pavāram ļoti garšo, ko viņš taisa un kā.
Lai veicas!
Pilnībā piekrītu, bet kā lai uzņēmuma īpašnieks uzzina, kapēc tauta vairs neiet, vai iet sliktāk? uzrakstīt komentāru: tas ir sūds - ir vienkārši. Man gribētos, lai līdzīga ēstuve būtu Ventspilī.
Ne pirmā reize, kad par jaunu ēstuvi uzzini nevis lasot rakstu par iestādes atvēršanu, bet kādu negatīvu komentāru.
NU bet re, tagad uzzināji, tāpēc aizej, nopērc kebabu un padalies ar savu pozitīvo komentāru ;)
2. mēģinājums
Šodien paņēmu lielo kebabu lavašā – 5 eur
Diemžēl kaut kā man ar šo kebabnīcu neveicas ….. pārdevēja šoreiz aizmirsa uzprasīt, vai vēlos sīpolus kebabā un guvu vēlreiz apstiprinājumu, ka sīpoli kebabā man negaršo ….
Iespējams, ka esmu pieradis pie asiem ēdieniem, bet otro reizi liekās, tā viņu assā Izraēlas mērce, nav assa. Asso piparu pēcgarša ir, bet tā lai teiktu, ka viņa būtu assa assa nevarētu …, bet nu labi, ar šo mērci beigšu eksperimentēt.
Neteikšu, ka esmu bijis kebabnīcās visās pasaules malās, bet nu arī ne tikai Latvijā un NEKUR man nav prasīts nekas par sīpoliem. Ir taču arī otrs variants - zini, ka sīpoli būs, zini, ka nepatīk, tak pasaki uzreiz. Ja kāda alerģija būtu, arī neko neteiktu, bet pēc tam smakdams rakstītu forumā? :D
Man rodas sajūta, ka tev kāda personiska interese ķidāt šo visu.
Izraēlas mērce nebija assa? Nav tak par to jābrīnās, jo kurš tad to ir taisījis ja ne žīdi? :D
Manuprāt, ja tev kaut kas negaršo, kas teorētiski varētu būt tev pasniegtajā ēdienā, tad tu pats par to pajautā.
Kaut kā nav manīts, ka kādā citā ēstūzī tev pasūtījuma laikā prasa: vai tev nav pretenzijas pret sieru,miltiem,sīpoliem,lokiem, kečupu,papriku (principā nosauc visas sastāvdaļas ēdienam).
Kebabnīcās parasti par sīpoliem jautā, un ne tikai Latvijā. Pirmajā apmeklējuma reizē, pārdevēja jautāja par sīpoliem un es atteicos.
Ja tev nepajautāja šoreiz, tad attiecīgi nevajag pieņemt, ka automātiski tur nebūs sīpoli. Es tik iesaku laicīgi parasti paziņot par savām vēlmēm oficiantam :)
Es par to nekādi nekritizētu iestādi, jo neuzskatu, ka katrai iestādei ir jādara tā kā dara citās valstīs. Katram sava kārtība. Labāk tomēr pašiem par savām īpašajām vēlmēm parūpēties.
Man ir personga interese : gribu, lai šī iestāde paliek un kvalitāte būtu daudz labāka par Pakistānas kebabnīcu. Tāpēc ar viņā tērēju savu naudu un attiecīgi vēlos sev pieņemamu kvalitāti. Jo diemžēl Ventspilī, daudzi jauninājumi ātri pazūd, kur garšīgā burgernīca? Vai tomēr esam par mazu pilsētu un jaunas ēstuves mums nav vajadzīgas?
kas bija tā garšīgā burgernīca, kura pazuda? Hmm
Ej pakaries!
Otro dienu lasu un nevaru saprast vai šī ir dīvaina pašreklāma vai arī konkurentu noniecināšana. Diezgan jocīgi liekas viena cilvēka cepšanās un foruma tēmas uzturēšana.
Manuprāt, vietai ir potenciāls kļūt par ventspilnieku iemīļotu vietu.
Bet noteikti prasījās nazis un dakšņa - jo mērce tecēja un sastāvs pa otru galu nāca laukā. Jutos diezgan neveikli un sušķīgi :)
Un cena - nu, nezinu.. par mazo sēņu kebabu 4EUR. Nu, nezinu..
Bet garša bija ļoti ok! :)
Joprojām man ir aktuāls jautājums...Emmm...par kādu iestādi Jūs vāraties un lokācija? :D
Bijušajā Landorā pretī bijušajam Bugiņam :D
Un vispār...neesiet slinki...nepatīk-pagatavo mājās pats! :)
Īpašnieks prokurora dēliņš...
asā mērce - ar vienu S, iegaumē puis ;)