nenormālie spekulanti ... .
Man paziņa grib noīrēt dzīvokli Ventspils pilsētā, bet spekulanti atkal uzlikuši nepamatoti augstas īres cenas.
Šeit nav pierīga , arī ne Jūrmala-kur pa īri pat pārventā prasa 100.euro mēnesī+komunālie maksājumi.
Nav tāds arī servisa līmenis -lai no cilvēkiem prasītu nepamatoti augstas -īres cenas.
Arī tie kas avīze ieliek -sludinājumus -ka pērk Ventspilī visa veida dzīvokļus-ir tīrākie spekulanti ... .
Komentāri (36)
Tad nopērc pati kaut 100 dzīvokļus, izremontē un izīrē par 50 eiro mēnesī. :)
Florence, kāda muļķošana? Cilvēkam uzreiz tiek pateikts , cik būs jāmaksā.Ko Jūs tad sakāt par viesnīcām? Un tā par visu. Tukšā runa
Un visi īrnieki ir zagļi un netīreļi? Tādā gadījumā arī varu izteikties
, ka visi dzīvokļu izīrētāji ir laupītāji un rīkļurāvēji.
Viss jau ir vienkārši - kamēr būs muļķi, kas gatavi īrēt dzīvokli par nesamērīgi augstu samaksu, tikmēr būs spekulanti, kas to piedāvās.
Ja neviens neīrēs, viņi būs spiesti cenu nolaist.
Nolaist tu vari matracī-es cenu nenolaidīs un tā kā tā bus pieprasījums!
Ja vīruss vēl uzkavēsies, tad tie,kuri dzīvoja no leišu īrnieku maksātās naudas,vasarā var sākt piedāvāt īrēt dzīvokļus uz ilgāku laiku ,ne tikai līdz jūnijam.
Leiši jau ir klāt )))))
Karasj, lūdzu neapsaukāties. Pats tu esi zirga galva.
nē žurciņ,es esmu KARŪSA ar haizivs dveseli ! )))
Neviens nespieź ñemt,pērciet un dzivojiet savos hātos un neraudat!
pilna Ventspils ar laimes meklētājiem-tāpēc jau normālam Latviešu cilvēkam-nav kur vairs likties-visur-gan veikalos gan tirgū-pārsvarā dzird krievu valodu-latviski reti kurš runā--tāpēc jau brīvu dzīvokļu nav-visu sagrābuši spekulanti.
un jūs baron man pat nēsiet cienīgs kājas noslaucīt.