Ventspilī sestdienās un svētdienā,neviena banka nestrādā?ā
Nav kur samainīt valūtu,t/c Tobago bija ideāla vieta,kur bankai atrasties,kāpēc pa cilvēku ērtībām netiek domāts?
Nav kur samainīt valūtu,t/c Tobago bija ideāla vieta,kur bankai atrasties,kāpēc pa cilvēku ērtībām netiek domāts?
Komentāri (16)
Kas ta nu ,rubuļi sakrājušies
Es varet samainit.Man iekš muiž diu Čumadān pill ar Doičmarkam.
Kād Kurss būs piedāvat?
Nākamā tēma būs, ka banka nestrādā līdz vieniem naktī, jo ir cilvēki kuriem maiņas ir līdz divpatsmitiem naktī.
Tāpēc naudu labāk glabāt zeķē.Vai ierakt zemē,ieliekot stikla burkās.
Runa iet pa valūtas maiņu, kaut kāds stulbums,Ventspilī nestrādā nav kur dolārus samainīt, jābrauc bija uz Rīgu.
Pilsēta ar vakardienu ,tā nu tas tagad jāsaka... .
Aptieka gan ir. Tā tēmas autoram vairāk noderētu
Priecājieties, ka vismaz darbalaikā tās bankas darbojas... a to var gadīties, ka jau rītā slēgtas par naudas atmazgāšanu!
Krustmāt! Nu atver savu valūtas maiņas punktu, un problēma būs atrisināta.
aunu bar-s atkal forumā salīduši blēkt ,jums no finašu pasaules neko un nekad nesaprasts.
naudas operācijām ir jābūt pieejamām cauru diennakti ,tā ir visās normālās pasaules valstīs.
Šo vasaru biju Ogrē. Tur nav neviena banka. Priecājies, ka mums vismaz dienā ir kur naudu samainīt. Krustmate ka no debesīm nokritusi
To Sezdien un to Svēdien uz Bank var iet tig ar Dinamīt un Mašinpistol,le zinat.
esmu lielāko mūža daļu nodzīvojusi rietumos ,normālā valstī,un zinu kā ir jābūt ,cilvēka ērtību labad ir jābūt augstvērtīgam servisam visā jomās, arī vinanšu.
Mediķi gatavojas protestiem, būs jāsamierinās ar sekām...
Pareizi.Liepājas psiho slimnīca taču atrodas Rietumos.
pilns Ventas balss forums ar dzīves parazītiem, pēc kuriem ilgojas narkoloģiskā klīnika un dermatalogs.
riebeklis laikam bieži lieto stipras narkotikas un pēc seksa nemazgā zobus,to var spriest pēc jūsu komentāra.
Griezieties Rīgā pie Jura Žuravļova (A/S Marika, Brīvības 30) un ierosiniet, lai viņš atver vienu no saviem valūtas maiņas punktiem Ventspilī. Uzņēmējs viņš aktīvs, uzrunājiet viņu!