Bija ļoti ļoti labi. visi bija laimīgi un uz šīs nots jādzīvo jaunais gads!!!!
+9
-11
Jeska01.01.2020, 12:33:00
Es domāju ka Ventspilī tā kā arī vispār visā Latvijā jauno gadu vajag atzīmēt tieši 24.00 bet ne 0.33 ka kādreiz izdomāja bijušais mērs Lembergs
+10
-9
.Panzerfaust 6001.01.2020, 13:07:43
Pareizi,lai tā persona brauc uz Puzes "Vecupēm" Jaungadu sagaidīt,tur cits meridiāns,cits pulksteņlaiks.
+7
-4
Latvija pāri visām!01.01.2020, 13:57:20
Man gan patīk svinēt pēc V-pils laika, kad var Jauno gadu sagaidīt divpadsmitos mājās un tad pēc pusstundas iet skatīties Aiviņa sarūpēto uguņošanu. Šogad tās nobeigums bija īpaši krāšņs.)
+3
-3
Ēriks Leimanis01.01.2020, 14:55:30
Uguņot vajag dūšīgi, lai jeņķi redz kur vēži ziemo, kuzkina maķ.
+5
-2
Viktors Torpēda01.01.2020, 15:13:06
Viss čotka. Uguņošana bija laba - nepaspējām uz visu, bet noskatījos šodien tiešraides ierakstu. Ir labi. Vējš jau mazliet bija, izpūta to skaistumu, bet citādi - viss kā nākas. Cilvēki arī tādi lustīgi.
Komentāri (61)
https://m.facebook.com/komunalaparvalde
Bija ļoti ļoti labi. visi bija laimīgi un uz šīs nots jādzīvo jaunais gads!!!!
Es domāju ka Ventspilī tā kā arī vispār visā Latvijā jauno gadu vajag atzīmēt tieši 24.00 bet ne 0.33 ka kādreiz izdomāja bijušais mērs Lembergs
Pareizi,lai tā persona brauc uz Puzes "Vecupēm" Jaungadu sagaidīt,tur cits meridiāns,cits pulksteņlaiks.
Man gan patīk svinēt pēc V-pils laika, kad var Jauno gadu sagaidīt divpadsmitos mājās un tad pēc pusstundas iet skatīties Aiviņa sarūpēto uguņošanu.
Šogad tās nobeigums bija īpaši krāšņs.)
Uguņot vajag dūšīgi, lai jeņķi redz kur vēži ziemo, kuzkina maķ.
Viss čotka. Uguņošana bija laba - nepaspējām uz visu, bet noskatījos šodien tiešraides ierakstu. Ir labi. Vējš jau mazliet bija, izpūta to skaistumu, bet citādi - viss kā nākas. Cilvēki arī tādi lustīgi.