Koncertzāle “Latvija”
(LĒMUMA PROJEKTS)
Ventspils pilsētas dome nolemj:
1. Piešķirt koncertzālei Lielajā laukumā 1, Ventspilī nosaukumu Koncertzāle “Latvija”
https://www.ventspils.lv//files/dokumenti/domessedes/lemumi/2018/12102018/6_par-nosaukuma-pieskirsanu-koncertzalei-lielaja-laukuma-1,-ventspili_publ.pdf
Komentāri (17)
un?
Ielika pamatus Ventspils Mūzikas Skolai,Jumtu uzlika koncertzālei Latvija. Kad vienreiz šie nelieši un loberasti, no ZZS, atstās mierā Ventspils iedzīvotājus??
Varēja jau koncertzālei skanīgāku,iedvesmojošāku nosaukumu izdomāt.
Vājprātīgi labs nosaukums - Valsts Ventspils Mūzikas vidusskola ar koncertzāles funkciju "Latvija"
Šajā kompleksā atradīsies koncertzāle un mūzikas skola. Nosaukums "Latvija" tiks piešķirts koncertzālei, bet skola paliek skola. Vai tiešām tik grūti saprast???? Ka tikai atrast kaut ko negatīvu un tūlīt bļaut pa pasauli!
Nav nekā negatīva manā komentārā. Visās publikācijās un runās līdz šim šis objekts bija skola ar koncertzāles funkciju.
Kompetences centrs valsts Ventspils mūzikas vidusskola ar koncertzāles funkciju "Latvija" :D
Latvija ir labi, tikkai ,lai varētu lepoties!
Var jau arī Ventspils valsts.
Mūžīgie kurnētāji, nekur labo nespēj saskatīt.
Nu var jau tomēr biški piezemētāk... Lai vai kā, šis piestāv galvaspilsētai un iespaidīgākām koncertzālēm.. Drusku blamēšanās..
Var jau būt, bet ja galvaspilsēta nav spējīga uzcelt koncertzāli, tad labāk lai koncertzāle "Latvija" ir Ventspilī nevis nav nemaz!
Ventspils domē jau nav neviena no vadošās partijas, kas spētu slimo galvu atvēsināt, jo visi ir tikai klanītāji un pakaļskrējēji. Viens otrs tur izskatās vēl pēc puslīdz normāla cilvēka, bet savu domu pasacīt nav spējīgi.
Tad ejiet un izsakiet savas domas,priekšlikumus " veselās galvas atvēsinātājs",tikai "слабо" esat. :D
Man, piemēram, ir riktīgi vienalga, kurš to nosaukumu izdomāja, bet es piekrītu dažu paustajam viedoklim par to, ka Latvijai 100 gadu jubilejā nekas skaidri redzams mantojumā nepaliks. Visi miljoni tika notriekti - nezin kur. Mums būs pašiem sava koncertzāle "Latvija". Tie kas vēlēsies - tie sauks vienkārši par Mūzikas vidusskolu, bet citi par koncertzāli "Latvija". Man patīk.
Vislabāk būtu:"Lemberga stabules"!
Vajadzēja koncertzāli nosaukt "Kurzeme" !
kāpēc ne- nosaukums" Tobāgo"
vislabāk būt mājās!