Varēja būt ,bet nebija... .
Saulgriežu svētkos es gaidīju -ka Ventspils iepriecinās ar krāšņāku svētku programmu.
Diemžēl nebija ne skūpstu,ne mēnesnīcas,tāpēc devos svinēt uz Jūrmalu.
Saulgriežu svētkos es gaidīju -ka Ventspils iepriecinās ar krāšņāku svētku programmu.
Diemžēl nebija ne skūpstu,ne mēnesnīcas,tāpēc devos svinēt uz Jūrmalu.
Komentāri (13)
florence devās uz Jūrmalu skupstīties ar savām draudzenēm.
Es braucu svinēt svētkus ar vērienu,nevis tā kā jūs snaiperi999 uz vietas mīņājāties... .
Divi garā vājie laiž tandēmā,no kuriem viens iespējams ir narkomāns.
Ar ziedu klēpjiem atbraucu mājās,un to jums debīlais snaiperi999 nekad nesaprast.
Mike -jūs gan man šķiet ,esiet inteliģents cilvēks, lai jums veicas.
Laikam jau florence aplasījusi visas Jūrmalas dārzus , tur arī radās ziedu klēpji, nez vai no rīta nedosies uz tirgu.
Nu ļoti inteliģents,tāds pats kā tu,murgojošā.
slimais snaiperi999-un ielas staigule -alkoholiķe Anita,ejiet beidzot pie psihiatra .
Staigule, alkoholiķe, staigule ,alkoholiķe...tev vairāk vārdu nav , nav vairs interesanti un smieklīgi ne tik , ka tikai neesi pārdozējusi kaut ko aizgājušajos svētkos un tagad smadzenēs kaut kas nobloķējies . Gandrīz varu apgalvot, ka tūlīt būs komentārs- atkal tā banda kopā vai kaut kas no iepriekšējiem komentāriem .
Pie psihiatra jāiet tev ,florence, bet alkoholiķus ārstē narkologi,ja kas . Tev jau nu to vajadzētu zināt, nez cik gadus jau esi uzskaitē gan pie narkologa , gan psihiatra.
Nomaini plati,florence.Tev pat smadzenes laikam aptaukojušās no liekā svara.Aizdomājies par to,0,5 t smagā tauku pika.
spītniece-jums arī ir ielas staigules un alkoholiķes status,jo normāls tik debīlus komentārus neraksta.
bet vispār par jums un jūsu domu biedriem-esmu pārsmējusies.
Ceru tagad- uz skaistiem Jūras svētkiem .
Tev,florence vajag tādu orangutānveidīgu spalvainu veci ar pusmetrīgu čibriku,kurš moca tevi ,,neatejot no kases,, trīs stundas vismaz,citādi tu laizoties ar savām draudzenēm galīgi esi sviestā sagājusi.
kurš tad organizēji pasākumus Līgo vakaram?- varēj jau paredzēt ,ka būs garlaicīgi un neinteresanti. Tāpēc mēs aizbraucām ceļojumā, 2 diens pirms paņēmām 2 diens pēc Līgo svētkiem un vismaz jūt ,ka foršas brīvdienas.