Ir tāda ļoti laba, cilvēkiem izsenis jau zināma, grauzēju kontroles iekārta, tautā saukts par - kaķi. :)
+4
0
šašliks10.10.2017, 15:04:06
Un ne tikai - arī garastāvokli uzlabos drūmajos rudens vakaros. :)
+3
0
reku10.10.2017, 17:47:02
Tieši tā-kaķis ir labākais līdzeklis.Tikai ar nosacījumu,ka privātmājā.Daudzdzīvokļu namos kustoņus nevajaga mocīt. Un vēl-vislabāk ņemt kaķēnu no laukiem,kurš audzis pie savas mātes un ir jau apguvis peļu ķeršanas iemaņas.
0
0
Nif nifs10.10.2017, 15:14:39
Vēl jau ir grauzējiem indes. Nežēlīgi, bet fakts.
+4
0
prof.Preobraženskis.10.10.2017, 15:52:07
Ja tādu saindētu peli apēdīs kāds sivēns,nebūs labi.
0
-3
Nif nifs10.10.2017, 15:59:00
Šašliks ir cepts sivēns, tādi vairs neēd.
+4
0
prof.Preobraženskis.10.10.2017, 16:20:37
Biju gan domājis citu sivēnu,to kurš uzcēla sev mājiņu no salmiem.Tādā mājā peles noteikti iemitināsies.
0
-2
Nif nifs10.10.2017, 19:43:55
:D :D labs, prof! Bet šitās salmu būdas iemītnieks beigtas peles neēd. Nav īstais smeķis.
+3
-1
reku10.10.2017, 20:24:07
Nif nifam. Nav tiesa,cūka ēd visu,kas gadās priekšā.Zinu gadījumu,kad kaķēnu noēda,kas bij iemaldījies aizgaldā.
0
0
Nif nifs11.10.2017, 06:06:36
Reku Pieņemu, ka tev taisnība. Bet man šķiet, profs raksta par konkrētu sivēnu, no salmu būdas ;) par to zinu - visu ēd, bet beigtas peles gan ne :D
+3
-4
Anita10.10.2017, 18:06:55
Tas ,ka daudzdzīvokļu mājās ir peles ,ir tikai tāpēc ,ka nav pagrabos neviena kaķa ,kurus ļoti labprāt iznīcina kaķu nīdēji . Ja privātmājā peles ,tad lai mājā dzīvo kaut viens kaķis un peles metīs līkumu šai vietai ,pat nebūs jāķer .
0
0
KaijaMaija12.10.2017, 06:08:56
Traki.
+3
0
tas pats psihopāts18.10.2017, 16:31:47
Pieradini.
+2
0
Nif nifs18.10.2017, 19:23:25
Oi, nesmīdini par to pieradināšanu, man no tiesas bija tāds gadījums! Kaimiņiene peli bija pieradinājusi! Viņas loģika - esot likusi pelei sēkliņas uz grīdas, lai nestaigā pa galdiem :)) vispār tiktāl aizdomāties! Naktī pamodos no sajūtas kad man pele pār ģīmi pārskrēja. Un nemūk! Izvairās, bet nemūk. Mierīgi pastaigājās pa gultu, tad pa grīdu.. Dabūju 3 naktī meklēt sētā savu kaķi. Visu cieņu, viņš bija uzdevuma augstumos un pelēcīti ar melnajām ačelēm noķēra. Un apēda.
0
0
No malas19.10.2017, 05:25:31
Bail no pelēm?
0
0
Nif nifs19.10.2017, 06:49:49
Nemaz, bet ja tev naktī skraida pa gultu, gulēt arī nav iespējams :)
+2
0
asd.18.10.2017, 20:10:01
Var pamēģināt peļu līmi. http://credobaltic.lv/lv/katalogs/1-zurku-un-pelu-iznicinasanai
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (17)
Ir tāda ļoti laba, cilvēkiem izsenis jau zināma, grauzēju kontroles iekārta, tautā saukts par - kaķi. :)
Un ne tikai - arī garastāvokli uzlabos drūmajos rudens vakaros. :)
Tieši tā-kaķis ir labākais līdzeklis.Tikai ar nosacījumu,ka privātmājā.Daudzdzīvokļu namos kustoņus nevajaga mocīt.
Un vēl-vislabāk ņemt kaķēnu no laukiem,kurš audzis pie savas mātes un ir jau apguvis peļu ķeršanas iemaņas.
Vēl jau ir grauzējiem indes. Nežēlīgi, bet fakts.
Ja tādu saindētu peli apēdīs kāds sivēns,nebūs labi.
Šašliks ir cepts sivēns, tādi vairs neēd.
Biju gan domājis citu sivēnu,to kurš uzcēla sev mājiņu no salmiem.Tādā mājā peles noteikti iemitināsies.
:D :D labs, prof! Bet šitās salmu būdas iemītnieks beigtas peles neēd. Nav īstais smeķis.
Nif nifam.
Nav tiesa,cūka ēd visu,kas gadās priekšā.Zinu gadījumu,kad kaķēnu noēda,kas bij iemaldījies aizgaldā.
Reku
Pieņemu, ka tev taisnība. Bet man šķiet, profs raksta par konkrētu sivēnu, no salmu būdas ;) par to zinu - visu ēd, bet beigtas peles gan ne :D
Tas ,ka daudzdzīvokļu mājās ir peles ,ir tikai tāpēc ,ka nav pagrabos neviena kaķa ,kurus ļoti labprāt iznīcina kaķu nīdēji . Ja privātmājā peles ,tad lai mājā dzīvo kaut viens kaķis un peles metīs līkumu šai vietai ,pat nebūs jāķer .
Traki.
Pieradini.
Oi, nesmīdini par to pieradināšanu, man no tiesas bija tāds gadījums! Kaimiņiene peli bija pieradinājusi! Viņas loģika - esot likusi pelei sēkliņas uz grīdas, lai nestaigā pa galdiem :)) vispār tiktāl aizdomāties! Naktī pamodos no sajūtas kad man pele pār ģīmi pārskrēja. Un nemūk! Izvairās, bet nemūk. Mierīgi pastaigājās pa gultu, tad pa grīdu.. Dabūju 3 naktī meklēt sētā savu kaķi. Visu cieņu, viņš bija uzdevuma augstumos un pelēcīti ar melnajām ačelēm noķēra. Un apēda.
Bail no pelēm?
Nemaz, bet ja tev naktī skraida pa gultu, gulēt arī nav iespējams :)
Var pamēģināt peļu līmi.
http://credobaltic.lv/lv/katalogs/1-zurku-un-pelu-iznicinasanai