Attieksme pret klientiem Gulbja laboratorijā
Kāda Jūsuprāt ir attieksme pret klientiem no Gulbja laboratorijas darbinieču puses? Padalieties lūdzu.
Kāda Jūsuprāt ir attieksme pret klientiem no Gulbja laboratorijas darbinieču puses? Padalieties lūdzu.
Komentāri (14)
Ļoti laba!Personāls ļoti profesionāls,laipns un atsaucīgs.
Neko sliktu nevaru pateikt... Abas,laipnas un vienmēr visu izskaidro,ja rodas kādi jautājumi.
Ar kādu nolūku,Alfa,tu interesējies?
tikai pozitivas atsauksmes!!!
Nekad nav bijušas nekādas problēmas. Viss korekti, profesionāli, laipni. Paldies viņām par darbu ko dara!
Abas darbinieces strādā profesionāli. Nevajag līst bez rindas, vai kad kāds jau ir kabinetā, iebāzties ar "es tikai pajautāt", tad viss kārtībā!
Gulbju labratotija ir pati labaka Ventspili ! Pat Ventspils slimnica ar visu aprikojumu un apkalpojusho personalu ne tuvu nestav Gulbju labratorijai ! Visu cienju Gulbju labratorijai! Atri precizi un korekti! Ari atieksme SUPER! Man pasham Ventspils slimnica strada pazistami vairakas masinjas un dakteri bet PIEDODIET jums vel ilgi jaug lidz Gulbja limenim!
Lai priecigi svetki un veiksme darba Gulbja labratorijas Meitenem! Ta tig tuepinat! :-)
Atvainojiet gribeju teikt TA TIG TURPINAT!!!! Paldies ka esat tig jaukas!
Darbiniecem nav ne vainas,bet tas sausmigas rindas - tas ir arprats.Kaut kas ir jamaina darba organizacija,vismaz lai butu vieglak grutniecem un maziem berniem.
es neko nezinu
Daudz labāk un patīkamāk par slimnīcu ir gulbī.
Varu padalīties ar savu pieredzi Ventspils slimnīcā. Ar meitiņu apmeklējām slimnīcas laboratoriju, kur mūs ļoti laipni apkalpoja. Ārste atrada laiku ar bērnu aprunāties, noņemot bailes no analīžu nodošanas. Arī rindā praktiski nebija jāgaida, pavisam ātri tikām ar visu galā.
Ja salīdzina Gulbja laboratoriju ar Ventspils slimnīcas laboratoriju, es priekšroku dodu slimnīcas laboratorijai. Slimnīcā viss notiek ātri nevar salīdzināt ar Gulbja laboratorijas rindām.
Mēs arī ar bērnu noteikti priekšroku dodam slimnīcas laboratorijai, jo tur analīzes varam nodot bez liekiem satraukumiem.