Interesē vecas grāmatas
Interesē vecas grāmatas. Ne jaunākas par 1900. gadu. Neintersē saturs,bet izskats. Interjeram.
Piedāvājumus uz [email protected]
Interesē vecas grāmatas. Ne jaunākas par 1900. gadu. Neintersē saturs,bet izskats. Interjeram.
Piedāvājumus uz [email protected]
Komentāri (18)
paskaties antikvariataa
Laikam jau kārtējais štelmanis-afērists uzradies.Pa lēto nopirks,pa dārgo pārdos.Ko neteiksi,šim vajag interjeram.Man interjeram nenāktu par skādi kādi pāris kilogrami zelts.Varu par piečuku nopirkt.
KO tu te murgo tesmeni?Strādā un būs tev zelts. Atradies asprāts! Ja nav ko piedāvāt,tad leci uz eža!
sirdsplesis jau laikam baigais strādnieks,ja jau tā uzvilkās.Laikam jau trāpīju desmitniekā.Un borzijs arī ir,tā teikt,"krutais vecis-nenāc klāt",bet varbūt "nenāc klāt,citādi mammai pateikšu".
Strādā un būs zelts? Būtu jau labi, ne. Godīgi strādājot pat normālai dzīvei nesanāk, kāds vēl zelts.
Ir, bet neinteresē tavs interjers.
Un tagad padomā, varbūt tu nevienam arī neinteresē?
Interjeram noteikti nē =D Lec vien pats uz eža, Novadniekam 100% taisnība par tavu piedāvājumu.
Neesi cirvis,ka nevari izteikties ar savu domu, nevis citu?
Padies cilvēki par piedāvājumiem.Paldies,ka nepievēršiet vērību "cilvēkiem", kam visi un visur ir slikti. Kam grauž , ka dzīvē neiet un savu žulti izgāž i-vidē.
Labrīt! Un vēl par ko te daži cepjās?- Kaut vai nebūtu man interesē interjeram vai kolekcionēšanai, bet tirgotos, nu un, vai tad es prasu, lūdzu, uzdāviniet vai atdodiet,tāpēc jau ir tirgus,ja piedāvātā cena neapmierinā, neņemšu nost...:D Ne jau visas vecas grāmatas maksā milzu naudu. Aizej uz antikvariātu, jums samakšas mazāk nekā nodeldētas kurpes, ja bispār paņems.
Neviens te īpaši necepās.Kruķījies kā gribi.Ja tā nopietni,tad lai tev izdodas iecerētais.
Nu re - paldies! Lai tev arī labi iet;)
Jopcitmicit, neinteresē grāmatu saturs, bet izskats. Interjeram. Fui...
[email protected]
Ena! Yu are not old ret in UK factory! Please,change your image. Sencerely yours- tā viš i!
Ena! You are not old rat in UK factory! Please,change your image. Sencerely yours- tā viš i!
I am young, and I am naive , tell me something, i will believe lyrics - tā viš ! What's wrong with my photo ?